Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ha letörlöm az irkált messenge...

Ha letörlöm az irkált messenger szövegeket, mondatokat amit eddig irkáltam egy taggal, azt látja, hogy nekem nincs, neki megmarad?

Figyelt kérdés

2022. júl. 22. 08:50
 1/9 EgyCseppaTengerből válasza:
Nekem messengeren 2 lehetőség van, ha üzenetet akarok törölni. Visszavonás és eltávolítás magamnál. Ha csak magamnál törlöm, a másik személynek megmarad az üzenet, ha visszavonom, akkor nála is eltűnik és megjelenik a szöveg helyett az, hogy visszavontad.
2022. júl. 22. 09:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Már értem is, kösziszépen!👍🟢
2022. júl. 22. 09:39
 3/9 anonim válasza:
Csak egy darabig visszavonhato, utana csak magadnal tudod torolni.
2022. júl. 22. 12:42
 4/9 EgyCseppaTengerből válasza:
Régen én is így tapasztaltam, de most 3 éves üzeneteket is vissza tudok vonni. De persze elhiszem, ha ez nálad másképp van.
2022. júl. 23. 02:11
 5/9 anonim válasza:
Csak a saját üzeneteidet tudod visszavonni. A másik fél üzeneteitcsak magadnál tudod törölni :D.
2022. júl. 23. 09:36
 6/9 EgyCseppaTengerből válasza:
Utolsó, nálam ez nem így van, tesztelve lett, a másik félnél is kiírja, hogy visszontam egy üzenetet.
2022. júl. 23. 09:57
 7/9 EgyCseppaTengerből válasza:
Visszavontam, elírtam, bocs.
2022. júl. 23. 09:58
 8/9 anonim válasza:

#6. Arra gondolok, hogyha visszavonok egy üzenetet, csak a sajátomat tudom visszavonni az viszont a masik félnél is megjelenik, hogy visszavontam.

De ha a másik fél üzeneteit szeretném, azt csak törőlni tudom magamnál. Helyette nem vonhatom vissza. 😅

#5 vagyok.

2022. júl. 23. 13:08
 9/9 EgyCseppaTengerből válasza:
Jaa, igen, értelek, bocsánat, eléggé szétszórt voltam, mikor olvastam. :D
2022. júl. 23. 19:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!