Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Keresek lányt vagy fiút, aki...

Keresek lányt vagy fiút, aki szerepelne videóban, mint interjúztató. Érdekelne itt valakit?

Figyelt kérdés

Hobbi fotós vagyok, videózásban még nincs gyakorlatom, de szeretném elkezdeni. Egy olyan ötletem van, hogy leszólítanánk embereket (olyan helyen ahol ez nem túl zavaró nekik, pl fesztiválok, szórakozóhelyek környékén), és kérdéseket tennénk fel. De én nem értek az emberekhez, kellene valaki, aki jól tud beszélni, és ő interjúztatná az embereket, ehhez keresek valakit. Valakit érdekelne? Kor, nem mindegy, sőt akár többen is lehettek.

Amúgy ez csak gyakorlás lenne, teszt, szóval valószínűleg sosem tenném ki sehova. És akár fizethetek is ezért, annak aki jelentkezik.

2022. júl. 18. 15:08
 1/2 anonim válasza:

Off: Ha mégis kitennéd, akkor az alanyoktól is elvileg kell engedély írásban.

Szerintem ha nem csak gyakorlást, hanem mutogatható referenciát szeretnél csinálni, kezdj olyan témával, amihez nem kell másnak fizetned meg papírozni.

2022. júl. 18. 17:02
 2/2 anonim válasza:
Szia, nem csináltam még ilyet, de úgy érzem hogy menne, érdekelne adott esetben. Videózáshoz egyáltalán nem értek sajnos. 25F
2022. júl. 18. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!