Ha egy lány időt szakít arra, hogy találkozzon velem az már jelent valamit?
Figyelt kérdés
A csajszi egész nap meg se állt, dolgozott, intézkedett, de este 11-kor még képes volt autóval bejönni a városba, hogy találkozzunk és beszélgessünk néhány órát. Ez pozitívum, nemde?2022. júl. 17. 19:56
1/6 anonim válasza:
kedvel téged.
2022. júl. 17. 19:58
2/6 SIDLER22 válasza:
Jobb mint amikor azt mondják, hogy nincs ideje.
2022. júl. 17. 20:07
3/6 anonim válasza:
Ha már időt kell szakítania rád, az már rosszul kezdődik.
Nem is akar veled találkozni igazán.
2022. júl. 17. 22:11
4/6 anonim válasza:
3-as ez butaság. Ha én is dolgozom és van még más teendőm is egy nap, én is úgy fejezem ki magam, hogy szakítok időt erre és arra. Legyen az személy vagy még több teendő. Miért kell, hogy egy hétköznapi kifejezés rosszat jelentsen? Maradj inkább a negatív kis világodban és másnak ne rontsd a sajátját..
2022. júl. 17. 23:09
5/6 anonim válasza:
Sziasztok negatív vagyok én is, de ha a teendőin felül még időt szakít rád azt lehet azt jelenti, hogy ha kell képe nyitni feléd.
2022. júl. 18. 08:28
6/6 anonim válasza:
Hányszor írod még ki?
2022. júl. 18. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!