Kiönthetem a lelkem valakinek? :)
Belém szeretett a szeretőm és azt hiszem, hogy én is belé. :)
Nyilván nem fogok minden üzenetre válaszolni és mindenkinek leírni, hogy mi a helyzet, de ha kapnék valakitől egy értelmesebb privit, azzal szívesen beszélgetnék evvel, vagy akár az ő problémájával, dolgaival kapcsolatban is.
N
Sajnos belém is szerettek már, de fordítva nem volt ez...
Férfi vagyok, de ha szeretnéd mesélhetsz erről.
Nekem szerencsére nem nagyon vannak problémák mostanság :)
Minek írogattok ide? Úgyis annak önti ki a lelkét,akit figyelemforrásnak és lelki szemetesnek használhat.
Mellesleg nincs olyan férfi aki azt akarja hallgatni,hogy egy csávó hogy bánik vele.
Növesszetek már valamit a lábatok közé!
Mi lesz a következő?
Szingli anyuka vagyok,kéne egy férfi aki más férfi gyerekeit eteti helyettem...
Majd ti jelentkeztek arra,hogy más férfi poggyászát cipeljétek?
Vagy ne adj Isten miért nem segítetek a srácnak betenni a csajnak?
Ebből max friendzone lesz.
Mi lenne ha a való életben csajoznátok?
Ti lehetnének az elsők,hiszen való életben azokhoz a nőkhöz sem megy oda senki akiknek 3000 követőjük van meg tinderen matchből szintén ennyi.
Mellesleg ez a dolog élőben max 3 hetes kapcoslatot eredményez,mikor hirtelen kell valaki gyorsan aztán kiderül hogy ez így nem jó.
Szerintem meg többet elárul arról,hogy mennyire gyengék manapság a férfiak.
Hallgasd csak órákig,mondjad azt ami neki tetszik/amit hallani akar!
Hátha ezzel bejutsz a bugyijába.
Időpazarlás az egész,a figyelmet,unaloműzést,meg az igazolást keresi legfőképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!