Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiönthetem valakinek a lelkem?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez most nagyon nyálasan hangzik, de már muszáj... 15/L vagyok, nincs
senkim kb, nem hallgat meg senki, nem ért meg senki, és nem tudom hogy mi van
velem.. Szeretnék végre teljesen őszinte lenni magamhoz és másokhoz, úgyhogy jó lenne
leírni mindent egy idegennek. Küldhetnék valakinek egy e-mailt? Még reagálni sem
feltétlenül kell, csak ki kell adnom magamból végre... (nem szexxel kapcsolatos, de itt
sokan vannak) Légyszi ha valaki ezt 'megengedné', írja oda a korát és a nemét... köszönöm előre is
2014. máj. 25. 14:29
3/10 A kérdező kommentje:
ja bocs nem lany hanem fiu 15
2014. máj. 25. 14:31
7/10 anonim válasza:
Nekem is írhatsz,szívesen meghallgatlak
15/l
10/10 Költőnő? válasza:
Ha gondolod. De nekem tökéletesen megfelel itt priviben.
33/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!