Mentális betegek, van kedvetek chatelni? :D
Mentális betegek, van kedvetek chatelni? :D
Privátban írhat bárki. Aki úgy érzi, más személyiség, mint egyesek ... vagy másképpen viselkedik mint egyesek bizonyos (mentális zavar) okok miatt.
Én papír szerint Borderline vagyok.
Én is voltam egykor 17 éves ... mondjuk 10 év meg nem telt el azóta azért! :D
Discord elérhetőséget megadok privátban ... szerintem az a legjobb hely a kommunikációhoz. Nem személyes, és egész jó privát kis hely.
Nekem szimpatikusabb e téren, mint egy Messengeri, vagy mint egy chatelgető fórum. :D
A fórumokon leginkább azok vannak, akik tudományos megközelítésben gondolkodnak. Én nem igazán vagyok a tudomány híve. Én csak a lélek akaratának hiszek. A statisztikának sem hiszek. 1% ember olyan, 2% ember olyan ... ezek mind csak feltételezések.
Ahogy látom ... lesznek itt emberek, bele is kezdek majd egy szerver megalkotásába ... Privát üziben adom majd a lehetőségeket a becsatlakozáshoz.
Írjon mindenki privátban rám, akit érdekelne, csak annyit hogy: "érdekel". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!