Miért érzem azt, hogy teljesen reménytelen a párkeresés?
Eddig minden kapcsolatomban csalódtam. Az utóbbi időben nem megyek bele könnyen kapcsolatba, de már ismerkedéskor is kiábrándulok mindenkiből. Hiábavaló próbálkozás az egész, és nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán van bármi értelme...
21/L
Döntsd el mit akarsz !
- PASIT vagy
- BARÁTOT...
És te miért nem akarsz dugni?
Komolyan, mi múlik ezen? Mi vagy te, Szűz Mária?
Ha rossz a szex, eleve nincs is értelme belekezdeni a kapcsolatba.
"De aki heteken át képes hazudozni és másnak beállítani magát mint amilyen, és akkor is kiderül, hogy csak a dugásra ment..."
Tehát hetekig csak beszélgettek, talizgattok, és a rohadt, szemét pasi ennyi idő után szeretne fizikai téren is haladni a kapcsolatban.
Ez az a női mentalitás, amit úgy hívunk: szűz k@rva.
*Ha vallásos vagy, vagy valami egyéb okból haladnál lassan, akkor azt megértem, csak jó lenne, ha közölnéd a kérdés leírásban, ahelyett, hogy az átlag pasikat szapulnád.
"csak dugásra ment" könyörgöm, ezt úgy hívják nem volt meg a kêmia.
Kocsit akarsz venni, elviszed egy próbakörre a ránêzésre szimpatikus darabot és valami miatt aztán elállsz a vásárlástól... akkor szemét vevő vagy, aki csak a próbakörre utazott?
Mi ez a pasi vagy barát szöveg?:D Nem az lenne az ideális, hogy a "pasi" egyben a legjobb fiúbarátod is? Nincs az, hogy vagy vagy. A kérdező olyat keres, aki nem csak dugni akar, hanem azt is. A kettő közt elég nagy a különbség.
Kérdező, valóban elég szar emberek az olyanok, akik nem bírják az elején tisztázni és ezzel etetik a népet. Biztosan azt gondolják, hogy ha picit több időt hagynak, akkor jobban befűzhetőek és nagyobb sikerrel járnak:D Nem hiszem, hogy számít nekik, hogy utána a másik mit gondol vagy mi lesz vele. A sokadik ilyen tényleg kiábrándító lehet, de azért nem mindenki ilyen szerencsére. Aki pedig igen, azokat én se értem.
Értem a problémád, viszont ennyire ne általánosítsunk..
18 éves fiú vagyok, 1 nagyon rövid "párkapcsolatom" volt (még annak sem nevezném..), annyi különbséggel, hogy mi ténylegesen összejöttünk, és utána játszotta velem a hülyét.. :D Azóta bele sem merek kezdeni egy ismerkedésbe sem, mert félek, hogy ismét közel engedek magamhoz valakit, és megint ugyanazt teszik velem..
Ennek ellenére sem gondolom azt, hogy minden lány ilyen. A párkeresés nem egyszerű, sosem volt az. Én hiszem azt, hogy van értelme ennek, csak rossz lányoknál próbálkoztam eddig.
18 évig nem ismerkedtem önbizalomhiány miatt, aztán elkezdtem edzeni, jött az önbizalom, jött a bátorság, jöttek a lányok, és kivétel nélkül azt vettem észre, hogy senki sem szeretne komoly kapcsolatot és 0 energiabefektetés van a részükről.
Nem is az a nehéz, hogy elkezdj ismerkedni, hanem az, hogy egy olyan embert találj, aki tényleg komolyan gondolja.
Persze, lehet, hogy lehetett volna jó pár futó kapcsolatom, de érzelmek nélkül mi értelme bele menni bármiben is?
Pont ezt a felfogást hiányolom az emberekből, mert, ha mindenki komoly kapcsolatra vágyna, nem lennének problémák párkeresés terén senkinek sem.
Így van az A verzió, amikor valaki komolyan szeretne kapcsolatot és mindent bele szeretne a dolgokba adni, és van a B verzió, amikor az emberek 0 érzelmi intelligenciával belemennek kapcsolatokba, és csodálkoznak, hogy 1 hónap után elmúlt a varázs..
Ez ilyen sajnos.
Nem hinném, hogy veled lenne a probléma, és azt sem gondolom, hogy én lennék a hibás párkeresés terén, szimplán csak rossz emberekkel futottunk eddig össze. Emiatt ne okold magad.
Az "ismerkedéskor is kiábrándulok mindenkiből" dolgot meg teljesen átérzem. Nem sok lánynál próbálkoztam, de már kezdem feladni, mert amennyi "csalódás" ért, már nem úgy állok ehhez, mint az elején és teljesen értelmetlennek találom az egészet. Sőt, egy jó ideje nem is ismerkedtem senkivel, mert magamra fókuszálok, próbálom a legtöbbet kihozni az edzésből, aztán majd jön, amikor jönnie kell. (Persze nem utasítom el a lehetőséget, hogy ismerkedjek bármikor is, csak a dolgok miatt már teljesen más felfogásban vagyok).
Sok sikert, remélem találsz valakit, akivel összhangban leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!