Valakinek lenne kedve 'lemenni a térképről'?
Olyan embert/embereket keresek, legyen akár férfi, akár nő, akit érdekel a hosszabb távon való elszigetelődés, elvonulás, táborozás. Egyedül is mindenképp belevágok, de gondoltam jó lenne egy társ még mellém :D.
F
Mennyi időre? - Hónapok vagy akár évek. Előre nehéz megjósolni mi fog beválni odakinn és mi nem. Emiatt a hosszútáv miatt is keresek olyan személyt, aki komolyan gondolná az ilyesmit. A költségvetés nem túl alacsony az utazás és a felszerelés miatt...
Sok minden benne van a pakliban, akármi történhet. De ilyen hozzáállással akkor pl. régen minek mentek az emberek új vidékeket felfedezni, expedíciókat indítani? Sokszor ugyanígy hónapokra, évekre. Na, ők aztán tényleg lementek a térképről a szó-szoros értelmében, s tudták, hogy több ezer kilométerre a civilizációtól nem számíthatnak semmilyen segítségre. Oké, volt velük általában egy-két orvos, de az orvostudomány is elavultnak számított a mai viszonyokhoz képest. Ebből kiindulva aligha jelenthető ki, hogy lehetetlenség. Szóval én nem aggódnám túl csak emiatt sem. Ha meg adósságba vered magad, kinn kell végleg maradni :D.
#8, miféle elméletekről beszélsz?
#9, pedig nagyon is komolyan gondolom.
Ugyanerre vágyom én is. Egyszer már meg is próbáltam, de egyedül nem volt jó. Találtál már társat hozzá? Nekivágtál?
Írj, ha gondolod és megbeszéljük a részleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!