Valakinek lenne kedve 'lemenni a térképről'?
Olyan embert/embereket keresek, legyen akár férfi, akár nő, akit érdekel a hosszabb távon való elszigetelődés, elvonulás, táborozás. Egyedül is mindenképp belevágok, de gondoltam jó lenne egy társ még mellém :D.
F
Mennyi idő, és anyagilag mi a helyzet?
Mondok egy példát. Tegyük fel fél év a terv, jelentosen lejjebb adva az életszinvonalból. Eddig nekem oké. Csakhogy mi van ha kificamodik a vállam, vagy tüdőgyuszit kapok a nagy elszigeteltségben? Feldobom a pacskert, mint az őseink, vagy örök életre adósságba verem magam valami kórházi kezelés során, amit fizetni nyilván nem tudnék, szóval előbb-utóbb sittre kerülnék. Az is elszigetel, csak máshogy.
Szóval tetszik is, meg nem is. Hiányzik a B, C, D... terv.
Próbáltam 25+ éven át, nem működik...
Ugyanitt, világítótoronyőr állást keresek!
Komolyan.
Ha nem is pont ugyan ez, de hasonló dolog nagyon is érdekel. A tábor/túlélés/kaland nekem sok főleg 34 évesen rossz egészséggel.
De nyaralás csendes, elhagyatott vidéken szerény weekend házban érdekel, ha hozzám szegődne útitársnak bárki aki introvertált, megbízható és bátrabb nálam.
7-es vagyok, én voltam többször ilyen helyen, ezért mennék újra, csak egy ideje nincs olyan a közeli ismeretségi körömben, akit érdekel efféle kikapcsolódás. Azt, hogy viccel-e a kérdező nem tudom, bár a nevető jelből következtetve valószínűleg nem gondolja komolyan, amit írt :(
Aki mégis komolyabban gondolja nekem írhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!