Lányok ez mégis mit jelent nálatok?
Figyelt kérdés
Szóval voltam egy kávézóban, ott dolgozott az egyik lány akit latasbol ismerek. Nem ő szolgált ki. Kint ültünk a teraszon az ismerősömmel , ő is kint ült és beszélt az egyik ismerősével, de közben nézett.
Bekovettem instan, mert tudtam az instáját és reagáltam a stroyjára.
Errefel ő letiltott. Azután felhangositotta a zenét és elkezdett hangosan énekelni és táncolni a munkatársával, de ami vicc az egészben, hogy akkor is nézett, mintha bosszantani akart volna, vagy nem tudom.
Sosem értettem a lányokat, de ez nagyon furi volt számomra.
2022. jún. 2. 22:05
1/7 anonim válasza:
What? Ott ültetek kint, és ahelyett, hogy odamentél volna, elkezdted instán nézegetni? xD
2022. jún. 2. 22:08
2/7 A kérdező kommentje:
Hogy menjek oda, amikor mással volt elfoglalva?
2022. jún. 2. 22:09
3/7 anonim válasza:
Az ember megérzi, ha nézik, és akaratlanul is visszanéz.
2022. jún. 2. 22:57
4/7 anonim válasza:
Olyan rossz, amikor van agyam és nem tudom olyanok helyébe képzelni magam, akiknek nincs :(
2022. jún. 2. 23:08
5/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szórakozik, aztán meg jót röhög rajta. Nem kell vele foglalkozni. Csak táncolgasson a munkahelyén.
2022. jún. 2. 23:17
6/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak viccből tiltott le, mert ott voltál és kíváncsi volt hogyan reagálsz?
2022. jún. 2. 23:38
7/7 anonim válasza:
A összenéztek az azt jelenti párbaj következik. A szív párbaja ez. Ha tánc közben rád néz, akkor szépen odatáncolsz hozzá és meg hívod egy üdítőre. Ha elfogadja nyertél, ha nem akkor max visszatáncolsz.
2022. jún. 3. 01:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!