Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Megadtam a nevem meg a telefon...

Megadtam a nevem meg a telefonszámom. Árthat így nekem?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap megállított engem egy férfi, diákmunkát ajánlott. Elmagyarázta hogy milyen féle vállalkozásokba keres diákokat, jófejnek tűnt, aztán elkérte a nevemet és a telefonszámomat. Aztán utólag rájöttem hogy ez lehet mégse volt olyan jó ötlet. Azt mondta hogy majd hívni fog. Gondolom fel se vegyem majd a telefont. Vagy mit csináljak? Árthat így nekem?

2022. jún. 1. 18:41
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Viszont ha nem fog sose felhívni az elég gyanús, akkor mit akarhatott csupán ennyivel?
2022. jún. 1. 19:46
 22/27 anonim válasza:

Nővéremtől egy srác elkérte a számát. Gondolom randira akarta hívni, de soha nem hívta fel. Nem történt semmi.

Ha nem hív fel örülj neki. Nem történt semmi.

2022. jún. 1. 19:52
 23/27 anonim válasza:

Hallod, ezért ezt most már tényleg nagyon túlaggódod. Kicsit lazíts.

Statiszta- és modellügynökségek is szoktak így toborozni, szerintem mindannyiunkat szólítottak már le. Nem biztos, hogy magával a cukrosbácsival találkoztál.

2022. jún. 1. 20:03
 24/27 A kérdező kommentje:
Kimondottan ajánlott 3 munkát, egy informatikai munkát, egy sima kerti munkát meg egy futárszolgálatosat.
2022. jún. 1. 20:04
 25/27 anonim válasza:
Ha hív mondd azt hogy már találtál munkát es nem érdekel a dolog
2022. jún. 1. 21:33
 26/27 anonim válasza:

20.A biztonság kedvéért még hangrögzitővel fel is veszem a beszélgetést

Felesleges és már tényleg túl tolod az aggódást...egy telefonbeszélgetésből még nem lesz gond, ha valóban munkát ad akkor lehet elszalasztod a beteges félelmeid miatt...

2022. jún. 1. 22:13
 27/27 anonim válasza:

Elhív egy találkozóra, megbeszélni a részleteket.

De nyilván egy nagy furgonnal jön, kiszállnak 700an és bevágnak hátra. Nyilván.

2022. jún. 2. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!