Megadtam a nevem meg a telefonszámom. Árthat így nekem?
Figyelt kérdés
Szóval tegnap megállított engem egy férfi, diákmunkát ajánlott. Elmagyarázta hogy milyen féle vállalkozásokba keres diákokat, jófejnek tűnt, aztán elkérte a nevemet és a telefonszámomat. Aztán utólag rájöttem hogy ez lehet mégse volt olyan jó ötlet. Azt mondta hogy majd hívni fog. Gondolom fel se vegyem majd a telefont. Vagy mit csináljak? Árthat így nekem?2022. jún. 1. 18:41
11/27 anonim válasza:
Csak simán megmondod, hogy nem érdekel, de azért köszönöd és visszhal. Lesznek még problémáid az életben az tuti xd
2022. jún. 1. 19:19
12/27 anonim válasza:
Annyit tehetsz még, hogy bemész a rendőrségre, nem feljelentést tenni, de valami jegyzőkönyv legyen, ki állított meg, esetleg személyleírás.
Mégis ha valami történne, legyen nyoma :)
2022. jún. 1. 19:26
13/27 anonim válasza:
#12 ez bizony jo nagy hulyeseg, mire fel tegyen bejelentest, hogy valaki megszolitotta?
2022. jún. 1. 19:27
14/27 anonim válasza:
Igen, hülyeség, de személy leírás alapján lehet kiderül, hogy körözik :)
2022. jún. 1. 19:30
15/27 anonim válasza:
Szerintetek bemenne a rendőrségre, hogy személyleírást adjon?
Hát már annyitól megvan ijedve, hogy megadta a telefonszámát valakinek. Hogy intézkedne a rendőrségen.
Amúgy meg alapból hülyeség. Ennyi erővel bárki bemehetne csak úgy személyleírásokat adni. Nincs erre idő a rendőrségen. Oda ne gyertek ilyen hülyeséggekkel.
2022. jún. 1. 19:34
16/27 A kérdező kommentje:
Annyit mondott nekem hogy majd hívni fog és beülünk valahova megbeszélni a részleteket. Nem hiszem hogy nagy baj lehetne, csak szorongással küzdök és irracionális félelmekkel, valószínűleg ezt csak túlreagáltam.
2022. jún. 1. 19:34
17/27 A kérdező kommentje:
egyébként meg nem kell engem a sárgaföldig elhordani mindennek. Szorongással vagyok diagnosztizálva, nálam ezek az irracionális félelmek normálisak.
2022. jún. 1. 19:37
18/27 anonim válasza:
Hát, nemtudom, ez azért elég gyanús így, hogy be ültök valahova.
Nekem ez inkább olyan embernek tűnik, aki fiatal jányokat hajt fel :D
De ki tudja, ne legyen igazam :)
2022. jún. 1. 19:38
19/27 anonim válasza:
Nem vagy elhordva semminek ne értsd félre. Csupán tényleg nincs mitől aggódnod. Ha felhív telefonon utasítsd vissza és mond, hogy nem érdekel. Innentől nem lesz belőle semmi. Ha nagyon erőlteti akkor meg nyugodtan nyomd ki. Te megmondtad, hogy nem érdekel. Amúgy mondjuk a városban egy kávézóban találkozhatsz vele nyugodtan mert sok kamera van össze vissza a városba és sok ember is. Nem hiszem, hogy történne veled bármi. Kérdés milyen munkát ajánlana fel. Ha szorongsz az nem probléma. Csak nyugi van.
2022. jún. 1. 19:42
20/27 A kérdező kommentje:
Nem fogok beülni nyilván. Ha felhív felveszem, megmondom hogy nem érdekel. A biztonság kedvéért még hangrögzitővel fel is veszem a beszélgetést.
2022. jún. 1. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!