Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok/nők, beszélgetnétek...

Lányok/nők, beszélgetnétek egy demiszexuálisal?? 24/f

Figyelt kérdés

[link]

(Google első találat. Csak hogy tiszta legyen teljesen a kép azok számára is akik csak úgy vakon kattintottak erre a kérdésre.)

Ha esetleg lenne kedve egy kedves hölgynek beszélgetni, akkor kérem írjon privátban.

2022. máj. 10. 20:43
 1/7 anonim válasza:
ha csak beszélgetésről van szó akkor mit számít?
2022. máj. 10. 21:40
 2/7 anonim válasza:
En igen
2022. máj. 13. 10:54
 3/7 anonim válasza:
Manapság annyira nagy a szabadság, hogy hirtelen ennyi szexualitásnak engedtünk teret, ez felháborító! XD
2022. máj. 13. 23:40
 4/7 anonim válasza:
Miért ne? Abból, hogy kiírtad ezt a kérdést, és ezzel az egy jellemzővel írod le magad, arra következtetek, hogy hátrányként éled ezt meg...
2022. jún. 30. 20:30
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen. Inkább hátránynak tekintem, de nem tudok mit kezdeni vele. Egyszerűen ilyen vagyok, hiába szeretnék inkább normális lenni és nem törődni az általános érzésekkel. Nem mindíg csak egy komoly kapcsolatot keresni, hanem belemenni bármibe és majd lesz valami. De nekem ez nem megy így. Viszont rossz egyedül lenni. Főleg ezért szeretnék más lenni. Ha párom van nem bánom, hogy ilyen vagyok. Ő is nyugodt, hogy tényleg soha nem csalnám meg, még akkor se ha esetleg valami nagyon brutál csinos nővel lennék összezárva aki rám van kattanva, mert engem nem vonz az ilyen. De ilyenkor meg csak az van bennem, hogy egyedül vagyok. De így nem is nagyon lesz semmi, hogy nem tudok nyitottabb lenni, valamint nálam pl még a csók se megy, amíg nem érzek úgy a másik iránt. Ez azért elég macerás ügy.

2022. júl. 10. 22:13
 6/7 anonim válasza:

Hajjaj! Én csak most hallottam hogy ilyen szexuális irányultság van! Komolyan mondom, én azt hittem hogy ez a normális!

Ezek szerint az a normális, hogy rápillantok egy idegenre és máris képes vagyok vele lefeküdni? Fűvel-fával baszunk és aki azt mondja hogy nem fekszik le akárkivel, hanem először megismerkedik vele, szeretné először megkedvelni, megbízni benne az már egyfajta szexuális orientáltság és nem az a normális?

2023. ápr. 29. 07:55
 7/7 anonim válasza:

6-os: Igen, sajnos úgy tűnik, manapság az a normális, hogy az ember egyből rágerjed arra, akit külsőleg vonzónak talál, és megpróbálja magának megszerezni. Én is hasonló cipőben járok, mint a kérdező, és magamtól nem érezném úgy, hogy extra szexuális irányultság lenne... de tapasztalom, hogy sokan nem értenék meg a dolgot, ha nem lenne külön neve.

Ha még olvassa a kérdező, kíváncsi lennék, hogy sikerült-e valakivel beszélgetnie.

39/F

2023. szept. 29. 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!