Más is úgy van vele hogy sokkalinkább szeret írásban kommunikálni mint hívásban?
En a beszelgetest preferalom mert gyorsabb. Van amikor jobb irni , pl mikor mast is csinalok kozben vagy ha olyan dolgorol van szo ami jo ha irasban is megvan, igy vissza tudom nezni.
Manapsag viszont a legtobb ember, foleg a fiatalok az irasban valo kommunikaciot szeretik
Ahogy látom javarészt inkább az írást szeretik mert nincsenek időhöz kötve. Sokmindent le lehet szűrni a helyesírásból, a fogalmakból a terjedelemből. Nekem ez kézenfekvőbb mert alapból introvertált vagyok. Szóval nekem szükség van arra hogy küldés előtt megfontoljam amit írok.
Az élőszavas ismerkedésnél pedig a hanghordozás, a válaszolás gyorsasága, illetve ahogy fent a tejedelem adhat egy képet az illető személyiségéről.
✅ NEM , ezzel csak te vagy így !
✅ És jó lenne, ha nem biztatnál másokat is erre a hülyeségre !
✅ Mert most a csajom emiatt nem mer hívásozni velem !
✅ A te marhaságod miatt !
✅ Mert úgy érzi, hogy ez természetes ....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!