Mit gondolnatok egy olyan ferfirol,akivel talalkoztatok egyszer,leveleztek ,athiv magahoz,de a cimet nem akarja leirni?
Azt irja,hogy erted jon es hazavisz.
Amikor talalkoztunk,viraggal jott es setaltunk. Szoval nem regi az ismeretseg. Vmi rosszhiru keruletben budapesti kertvarosban lakik.
Envagyok a no.
Meg nem akarom leirni az en velemenyem,mert az befolyasolo lenne.
Eszem áfgában sem lenne vele találkozni, ha nem tisztázza, hogy ki ő, mivel foglalkozik, hol lakik. Sétálni sem!
Aki elzárkózik, miközben tőled elvárja, hogy közöld a lakhelyedet, sőt, ott fel is keres, az nem tiszta ember.
Gyanakodj feltétlenül kérdező!!! Lehet, hogy csak a lakásodat akarja kicsalni tőled!!!
Inkább szakítsd meg a kapcsolatot, ha lehet. Ennek így nem lesz értelme!
Igenytelen kicsi berelt lakasban lakom tarsberletben vkivel. Ez nem jatszik.
Eletkorban illunk,mindketten jol nezunk ki. Nincs afelol ketsegem,h tetszem neki.
En mindig gyanusnak talalom az olyan ismerkedest,ha vki vonakodik arckepet kuldeni vagy,ha athiv magahoz,akkor keres nelkul nem irja meg a pontos cimet. Itt egysltalan nem szerepel a cim.
Ha ott lennek ,ugyis helyinfot kuldenek meg kepsorozatot a hazarol egy rokonomnak. Nem ertem,h elore minek titkolja. Krimibe illo szerintem.
Szerintem durva beszallni vki melle a kocsijaba,h azt se tudod,hova visz.
Jól teszed, hogy bizalmatlan vagy!!!
(Én már voltam életveszélyben és alig tudtam hazavergődni. Többet nem tenném ki magam hasonló helyzeteknek!!!)
Igen, jók a megérzéseid. Biztosan "krimibe illő", ahogy írod. A megérzései az embernek sosem szoktak csalni...
Nem mennék el senkihez így.
Mondjuk, képsorozatot sem küldenék senkinek más házáról...
Furák vagytok mindketten.
Eleve azt sem értem, hogyan kerül egyáltalán szóba, hogy a 2. találkozáson már felmenj hozzá. Egy vadidegenhez. Az pedig tökmindegy, hogy milyen környéken lakik, s leírtak alapján inkább a pasi a gáz, nem a környék.
Képsorozat minek? Én vagyok az egyetlen, aki inkább az utcanévtáblát olvasná el??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!