Milyen lányok jönnek be...?
Milyen lányok jönnek be a mostani tizenéves fiúknak?
Mert én nem értem mit csinálok rosszul.. Jól nézek ki, szép arc, jó alak és mégis csak ilyen (bocsi) de ilyen túlsúlyos, ronda fiúk írnak akik egyáltalán nem az eseteim.
Akik az eseteim azok meg se nem írnak és nem érdeklem őket. Nem értem miért.
Nem vagyok beképzelt még ha talán a szöveg alapján eléggé így tűnhet, csak idegesít..
Milyen öltözködés tetszik nektek?
Tényleg ötletem sincs mit rontok el..
Észrevesznek és utána lesz kivel átélned a szerelmi élet négy fal közötti oldalát.
Én a helyedben keresnék egy hobbit ahova főleg fiúk járnak. Hidd el ott észre fognak venni a srácok, és még jót is fog tenni neked.
Vagy maradsz a jól bevált módszernél, amit az #1es már leírt.
Jahh és hozzáteszem, akármit is csinálsz, a rossz pasik akkor is próbálkozni fognak.
Lehet, hogy mégsem nézel ki olyan jól, mint amilyennek gondolod.
Emellett úgy látom, még felszínes is vagy, és az sem biztos, hogy a személyiséged megnyerő.
#3: Hagyjuk már ezt a szintezős baromságot! Nem "szintekben", hanem emberekben kéne gondolkodni.
Itt inkább a személyiség fejlődésére kéne rágyúrni, mert ha valaki a másikból csak 5 kiló pluszt lát meg, és ennyiből áll neki egy ember, akkor sok jóra ne számítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!