Jaja, tényleg az látszik a valóságban, hogy nem jönnek be nekik 🙃
2022. ápr. 9. 15:27
3/21 anonim válasza:
😏 Semmi baj sincs velük !🥰
🤨 Kimondta neked ezt a marhaságot ?!
2022. ápr. 9. 15:56
4/21 anonim válasza:
Idősebbeknek csúnya a feje, de a fiatalok jól nèznek ki.
2022. ápr. 9. 16:26
5/21 anonim válasza:
Egy olyan alak megtartásához folyamatosan a teremben kell lenni, ami nagyon megnehezíti az érdemi kapcsolatot. Az emberek többsége napközben dolgozik, tehát a fennmaradó időt szeretnék a párjukkal eltölteni. Aki viszont állandóan eddz, az ezt az érdemi időt csökkenti le drasztikusan.
Nem a test a baj, az életstílus.
2022. ápr. 9. 16:54
6/21 anonim válasza:
Nekem csak kifejezetten az izmos test a vonzo.
2022. ápr. 9. 17:44
7/21 anonim válasza:
A berki Krisztián felek nekem se jönnek be. A stílus miatt. Egyéb probléma nincs vele, ez viszont elég nagy probléma. 😂
2022. ápr. 9. 17:56
8/21 anonim válasza:
A Fideszes férfiak jönnek be 🧡
2022. ápr. 9. 18:00
9/21 anonim válasza:
A jó nők kizárólag a Torrente típust szeretik, az izmos, ápolt, igényes pasasok taszítják őket.
2022. ápr. 9. 18:04
10/21 anonim válasza:
A gyúrós palik zömének rendkívül csúnya arca van (lásd Berki), pont azért kezdenek gyúrni, mert azt képzelik, ezáltal jobb pasik lesznek. Sajnos nem, attól, hogy a szarra tejszínhabot nyomunk, még szar marad. Engem egyébként taszít a kigyúrt test, egy lefóliázott nyers egész csirke jut róla az eszembe. Ami pedig még ennél is jobban taszít, az egy buta pasi. Márpedig edzőterembe nem Einsteinek járnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.