Miért nem lehet egészen konkrétan régiónként ismerkedni (lakóhely szerint) ezen a fórumon? Miért nincs külön kategóriánkénti spontán választható besorolás?
1-es válaszoló: értem. Arra gondoltam, hogy más oldalak (facebook és index) ezeket közzéteszik. Talán így lehetne helyi közösségeket építeni, mert elég sok a magányos ember, de így is maradhat a dolog persze.
2-es válaszoló: most már szerencsére elég sokan kiírják a konkrétabb helységeket, de mi a helyzet az esetlegesen nagyobb távolságok áthidalásával? Budapest és Pest megye pl. viszonylagos közelségben vannak egymáshoz. Még sosem olvastam olyat, hogy aki Budapesten keresne embert, Pest megyét is egyben említette volna. De lehet, hogy majd előfordul mégis később, csak ki kell várni az idejét.
3-as válaszoló: elég sokan meghátrálnak a konkrét kapcsolatépítéstől, az tény. De talán mégsem mindenki.
4-es válaszoló: ugyanaz lenne a visszajelzésem, mint a 2-es jelentkező esetében.
7-es válaszoló: engem is érdekelne ez a statisztika. Talán van olyan barátság vagy párkapcsolat, amely már esetleg megérte pl. a 10 éves évfordulót. Sok minden elképzelhető! :)
Örülök a pozitív visszajelzésnek, mert elég sok a negatívum: lemondás, csalódottság, stb. Mindössze másfél éve van ez az ismerkedés kategória. Azért ez is már fejlődés a korábbiakhoz képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!