Találok olyan férfit, esetleg nőt, aki ....?
Figyelt kérdés
Aki eljárkálna velem kirándulni, nyaralni, utazgatni?
Annyi a problémám, hogy bàr van jogsim és autóm is, de utálok\félek\béna vagyok vezetni és esetleg, ha lenne valaki, aki amúgy is szeret ilyen helyekre járkálni és nincs hozzá társa, akkor mehetnék vele, természetesen a költségeimet kifizetném. Szerintetek hol találnék ilyenre társat?
2022. ápr. 16. 17:21
11/15 anonim válasza:
Dédnagymama is van esetleg?
92f
2022. ápr. 16. 23:33
12/15 anonim válasza:
melyik megye?
2022. ápr. 17. 07:24
13/15 anonim válasza:
Nekem azt írta, hogy Borsod megye, Debrecen.
De lehet, hogy ez csak valami teszt volt a részéről, hogy mennyire vagyok jó földrajzból!:)
2022. ápr. 17. 10:46
14/15 A kérdező kommentje:
Borsod megyében lakom(itt töltöm az időm nagyobb részét), de Debrecenből is tudok utazni, a gyengébbek kedvéért. :)
2022. ápr. 17. 10:55
15/15 anonim válasza:
Nem érzem magamat "gyengébbnek", de hát nem ezt írtad, hanem azt, hogy "Borsod megye, Debrecenben lakom."
Egyébként ha Borsodban laksz, de Debrecenből is tudsz utazni, akkor Budapestről miért nem?
2022. ápr. 17. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!