Vannak itt goth lányok?
30# Mindennel lehet vitatkozni, filozófiai vizekre evezve relativizálható kb. akármi. Nem volt egy korszakalkotó kezdés, lássuk a folytatást.
Ha ennek a retardáltakról szóló videónak az volt a célja, hogy lerohadjon az agykérgem, akkor már félidőben megtörtént.
Ha nem értesz egyet azzal, hogy a házasságnak nevezett koncepció / hagyomány / jogilag szabályozott élet-és vagyonközösség egy mesterséges, észszerűtlenül felmagasztalt kreálmány, akkor miért nem amellett érvelsz? Miért nem amellett érvelsz, hogy a "friendzone" társadalmi megítélésének, a barátság párkapcsolathoz viszonyított leértékelésének nincsen köze az amatonormativitáshoz, ha szerinted az én nézőpontom nem áll szilárd lábakon? Minek a felesleges szószaporítás, okoskodás arról, hogy a kifejezések mind mesterségesen kreáltak (soha nem jöttünk volna rá nélküled...) ? A legtöbb "friendzone"-nak minősített szituációt nevetséges egy kalap alá venni egy valódi viszonzatlan szerelemmel, avagy "az egyik akar valamit, tök feleslegesennel", mert a friendzone-nal dobálózók java annyira párkapcsolat-beteg, hogy gondolatban eret vágnak minden félresikerült kísérletre. Ha egy három mondatos beszélgetés a buszmegállóban, ha egy tartalmasabb nem romantikus kapcsolat. Jelen esetben is annyira alacsonyan van a léc, hogy amint kiderült, hogy nő vagyok, rögtön beindult a visítva kapálózás minden nem romantikus és nem szexuális ismerkedés ellen. Mint valami viktoriánus kori faluban.
Amikor egy fiú-lány barátság játszadozás és kidobott idő, akkor ott nem barátságról van szó, hanem egy nehéz felfogásúról vagy hazugról és egy szenvedő alanyról, aki van annyira idealista, hogy azt gondolja, nem puszta ösztönöktől vezérelt majmok vagyunk. Bár a majmok közül se vonzódik mindenki mindenkihez, nem potenciális fedezőpartner mindenki. A kutatások szerint működhet egy fiú-lány barátság abban az esetben is, ha a felek közül egyik sem vonzódik a másikhoz testileg, és abban az esetben is, ha képesek racionalizálni a fizikai vonzalom ellenére, hogy miért nem lennének jó páros.
Ahhoz képest, hogy ebből a lapos valamiből kiindulva magasabbra pozicionálod magad a gondolati táplálékláncon, kissé satnya véleménykifejtést sikerült összehoznod. Nem azt állítom, hogy a feldobott témákban nem lehet neked igazad, de azt nyilvánvalóvá tetted, hogy az álláspontodat nem tudod korrekten megvédeni és reprezentálni, ha olyan dedós szalmaszálak után kapkodsz, mint a vitapartner infantilizálása.
31# Jé, még egy önjelölt viselkedéselemző professzor. Bakot lőttél, nem vagyok autista.
köpök rá hogy mit gondolsz a házasságról. azt jelenti a videó hogy nem azt jelenti a szó amire használtad.
szerintem elég korrektül körülírtam a barátzónát, kár a saját projekcióidat belelátni. csak akadályozza a kommunikációt ha mindenféle dolgot belelátsz egy absztrakt definícióba amit más nem igazán.
a személyeskedést te műveled mások lealacsonyításával és most ismét rákontrázol. nem volt célom személyeskedni csak megállapítottam hogy nem látszik hogy a 90-es években születtél. elnézést ha ezzel megsértettelek.
nem fogsz legyőzni senkit az offolós grafomán zagyvaságoddal hacsak nem az a taktikád hogy szenzorosan túlterhelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!