Vannak itt goth lányok?
Nem szeretem a friendzone kifejezést, olyan lealacsonyító, és rabláncon rángatja egy olyan társadalom által mesterségesen kreált koncepció, minthogy a párkapcsolat az emberi kapcsolatok csúcsa. Felesleges megfelelési kényszert plántál az emberekbe. Remekül el lehet lenni szólóban is, csak ha ezt elismernék, akkor buknának a házassághoz hasonló, individiuumot leértékelő erőszakszervezetek. :D
Felteszem, minden kommentelő szintén a Harry Potter-generációhoz tartozik. Nem sokkal szebb, nemesebb és állandóbb dolog a barátság, mint egy olyan mulandó, tudattalan ösztönök által vezérelt állapot, mint a szerelem? (Tudom, Ron és Hermione is összejött, nem is komálom ezt a fordulatot.)
Úgyhogy, aki hajlandó fiúként kezelni, azzal szívesen beszélek, a többiek keressenek más célpontot.
#25 én nem akarok megismerni se barátot se szeretőt se barátnőt de ezzel lehetne vitatkozni.
"erőszakszervezet" - [link]
"mesterségesen kreált blabla" - a kifejezés mesterségesen kreált, mint minden kifejezés az emberi nyelvekben. a jelenség nem. azt jelenti hogy az egyik valamit akar és teper tök feleslegesen.
egy fiú-lány barátság az olyan mint a macska és a kötőfonál esete. addig tart amíg a macska meg nem unja a játszadozást. legyen nyitott kérdés hogy ki a macska. ha szeretsz olyan emberekre időt szánni akit ha 2 év múlva elhívsz egy sörre nemet mond akkor hajrá. én jobban szeretem a női társaságot de nem látok potenciált egy hosszútávú emberi kapcsolatban.
"Felteszem, minden kommentelő szintén a Harry Potter-generációhoz tartozik." - ahhoz képest kissé kamaszosan (=naív lázadóként) gondolkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!