Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt goth lányok?

Vannak itt goth lányok?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 16:18
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Ki tudna ilyen ajánlatnak ellenállni? :D
2022. ápr. 5. 01:30
 22/33 anonim válasza:
Szerintem ő igen. Vagy az is lehet, hogy már valaki nálunk szerencsésebb “dolgozza”... Na mindegy... Szerintem én is lépek. További szép estét. 🥱😴
2022. ápr. 5. 01:36
 23/33 anonim válasza:
Jól megbarátkozná mindenki az a lényeg
2022. ápr. 5. 01:37
 24/33 anonim válasza:
Ki szeretne velem baszélgetni? :D bennsőséges dolgokról
2022. ápr. 5. 01:39
 25/33 anonim válasza:

Nem szeretem a friendzone kifejezést, olyan lealacsonyító, és rabláncon rángatja egy olyan társadalom által mesterségesen kreált koncepció, minthogy a párkapcsolat az emberi kapcsolatok csúcsa. Felesleges megfelelési kényszert plántál az emberekbe. Remekül el lehet lenni szólóban is, csak ha ezt elismernék, akkor buknának a házassághoz hasonló, individiuumot leértékelő erőszakszervezetek. :D

Felteszem, minden kommentelő szintén a Harry Potter-generációhoz tartozik. Nem sokkal szebb, nemesebb és állandóbb dolog a barátság, mint egy olyan mulandó, tudattalan ösztönök által vezérelt állapot, mint a szerelem? (Tudom, Ron és Hermione is összejött, nem is komálom ezt a fordulatot.)

Úgyhogy, aki hajlandó fiúként kezelni, azzal szívesen beszélek, a többiek keressenek más célpontot.

2022. ápr. 5. 03:19
 26/33 anonim válasza:
Beszélgethetünk, de kíváncsi vagyok hogy nézel ki. Küldesz képet, vagy profilt magadról?
2022. ápr. 5. 09:33
 27/33 A kérdező kommentje:
írtam privátban
2022. ápr. 5. 09:59
 28/33 anonim válasza:
Ne haragudj, de a goth kisasszonynak szólt az írásom.
2022. ápr. 5. 12:13
 29/33 anonim válasza:
Barátság extrákkal? :D
2022. ápr. 5. 20:09
 30/33 anonim válasza:

#25 én nem akarok megismerni se barátot se szeretőt se barátnőt de ezzel lehetne vitatkozni.

"erőszakszervezet" - [link]

"mesterségesen kreált blabla" - a kifejezés mesterségesen kreált, mint minden kifejezés az emberi nyelvekben. a jelenség nem. azt jelenti hogy az egyik valamit akar és teper tök feleslegesen.

egy fiú-lány barátság az olyan mint a macska és a kötőfonál esete. addig tart amíg a macska meg nem unja a játszadozást. legyen nyitott kérdés hogy ki a macska. ha szeretsz olyan emberekre időt szánni akit ha 2 év múlva elhívsz egy sörre nemet mond akkor hajrá. én jobban szeretem a női társaságot de nem látok potenciált egy hosszútávú emberi kapcsolatban.

"Felteszem, minden kommentelő szintén a Harry Potter-generációhoz tartozik." - ahhoz képest kissé kamaszosan (=naív lázadóként) gondolkozol.

2022. ápr. 16. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!