Egyedülálló, okos, jó humorú férfi, akivel bármiről (szexről is, de nem csak arról) beszélgethetnék? Negyvenes nő vagyok.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 14:40
31/34 A kérdező kommentje:
28
Csak kíváncsi voltam. A spanyolt szeretem. Angolul én is tudok.
2022. ápr. 3. 16:50
32/34 anonim válasza:
Atyaég, micsoda idegrohamot kapnak egyesek attól, hogy egy nő ismerkedni akar... Mi lenne, ha valami komoly baj történne, mondjuk felborulna a váza a nappaliban, vagy a vajas felével ráesne egy szendvics a szőnyegre?
2022. ápr. 5. 12:36
33/34 anonim válasza:
#32: Már ha tényleg nő az illető. Látatlanban én is mondhatom magamról, hogy az vagyok, de tapasztalataim szerint a gyk-s "nők" jelentős része férfi, mint ahogyan más netes fórumokban is sokszor megesik az ilyesmi.
2022. ápr. 5. 20:19
34/34 anonim válasza:
33, az is lehet, hogy kutya az illető. Az azonnali hisztiroham+bosszúhadjárat kombót az sem indokolná.
2022. ápr. 5. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!