Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » 40-es nők, ti szoktatok 30-as...

40-es nők, ti szoktatok 30-as férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Kifejezetten 30-as férfiakkal kezdtem ismerkedni társkeresőn, nyilván vonzónak tartom őket, és érdekelt a visszajelzésük.

Tudni akartam, hogy mennyire könnyen tud vonzalom kialakulni közöttünk.

Kiváncsi vagyok a tapasztalataitokra.

45N

2022. márc. 30. 21:10
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Bezzeg ha azt írnám ki hogy 48 férfiként , 30 as csajokkal szeretnék ismerkedni, rögtön vén szatír lennék!!!:) Várjunk csak. Lehet az is vagyok:)
2022. márc. 31. 10:58
 22/28 A kérdező kommentje:

Kedves 12 és 14! Nem azt kértem, hogy bárki is megmagyarázza miért ismerkedek 30-as férfiakkal. Pontosan tisztában vagyok a miértjével, én magam írtam le.

40-es nőket szólítottam meg a kérdésemmel, tőlük várok választ, mégpedig a tapasztalataikról.

Szóval, légyszi...

2022. márc. 31. 12:30
 23/28 anonim válasza:

Kedves kis kérdező.

Az én személyes tapasztalatom és meglátásom a következő.:

A 45-50 körüli nők kb 90% a jóval fiatalabb férfiakkal, /fiúkkal/ ismerkedik, mert ők még nagyon jól néznek ki.

Sportos a testalkatuk, nincs pocakjuk, dús sötét a hajuk, kiválóak az ágyban.

Ezért van az, hogy az 50 körüli férfiak részére szinte megszünt a világ. Lehúzták a rolót, mert nem kellünk senkinek.

Sajnos én ezt tapasztalom, mert én is "áldozat" lettem.

Én is keresek, illetve kerestem, mert beláttam, hogy semmi értelme. Teljesen lehetetlen. Nem tudjuk fölvenni versenyt, a 30 éves férfiakkal.

Szokták mondani, hogy :

"Ez a hajó sajnos elment."

55F.

2022. márc. 31. 16:38
 24/28 anonim válasza:
#23 Ehhez képest rengeteg ötvenes nő is panaszkodik arra, hogy ti csak a fiatal nőket hajtjátok...
2022. márc. 31. 18:20
 25/28 anonim válasza:

Hát hogyne.

Itt a gyakorin, meg a netes társkeresőkön rengeteg a társkereső. De tényleg. Ezt nem is vitatom. Netes alkalmazásokon sok 40-50 körüli nő keres.

De amikor kimész az utcára, eggyel sem találkozol.

Én próbálok szemezgetni, nézelődni, néha kacsintani, mosolyogni, kart lendíteni, de néha olyan érzésem van, hogy a nők olyanok mint a viaszbábok.

Sokszor úgy tűnik, olyan érzésem van, hogy mindenkivel minden rendben van. Mindenki boldog, mindenki ragyog.

Csak én vagyok egyedül magányos ??? Lehet, hogy bekerülhetnék a Ginis rekordok könyvébe, mint egyedüli magányos???

2022. márc. 31. 19:03
 26/28 anonim válasza:

"kart lendíteni"

hát, ööö... Mi Hazánk-gyűlésen próbáltad már?

2022. márc. 31. 20:13
 27/28 anonim válasza:
Én 20 évesen szerettem a 30/40-es korosztályt,most 30+ vagyok és inkább az 50-50+ körüli finom Nők indítanak be. Valahogy minőségibb a szeretkezés. Kinek mi...😉
2022. márc. 31. 20:24
 28/28 anonim válasza:

26.

Nem úgy lendítek ahogyan te gondolod, hanem egész másképp.

25.#

2022. márc. 31. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!