40-es nők, ti szoktatok 30-as férfiakkal ismerkedni?
Kifejezetten 30-as férfiakkal kezdtem ismerkedni társkeresőn, nyilván vonzónak tartom őket, és érdekelt a visszajelzésük.
Tudni akartam, hogy mennyire könnyen tud vonzalom kialakulni közöttünk.
Kiváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
45N
Kedves 12 és 14! Nem azt kértem, hogy bárki is megmagyarázza miért ismerkedek 30-as férfiakkal. Pontosan tisztában vagyok a miértjével, én magam írtam le.
40-es nőket szólítottam meg a kérdésemmel, tőlük várok választ, mégpedig a tapasztalataikról.
Szóval, légyszi...
Kedves kis kérdező.
Az én személyes tapasztalatom és meglátásom a következő.:
A 45-50 körüli nők kb 90% a jóval fiatalabb férfiakkal, /fiúkkal/ ismerkedik, mert ők még nagyon jól néznek ki.
Sportos a testalkatuk, nincs pocakjuk, dús sötét a hajuk, kiválóak az ágyban.
Ezért van az, hogy az 50 körüli férfiak részére szinte megszünt a világ. Lehúzták a rolót, mert nem kellünk senkinek.
Sajnos én ezt tapasztalom, mert én is "áldozat" lettem.
Én is keresek, illetve kerestem, mert beláttam, hogy semmi értelme. Teljesen lehetetlen. Nem tudjuk fölvenni versenyt, a 30 éves férfiakkal.
Szokták mondani, hogy :
"Ez a hajó sajnos elment."
55F.
Hát hogyne.
Itt a gyakorin, meg a netes társkeresőkön rengeteg a társkereső. De tényleg. Ezt nem is vitatom. Netes alkalmazásokon sok 40-50 körüli nő keres.
De amikor kimész az utcára, eggyel sem találkozol.
Én próbálok szemezgetni, nézelődni, néha kacsintani, mosolyogni, kart lendíteni, de néha olyan érzésem van, hogy a nők olyanok mint a viaszbábok.
Sokszor úgy tűnik, olyan érzésem van, hogy mindenkivel minden rendben van. Mindenki boldog, mindenki ragyog.
Csak én vagyok egyedül magányos ??? Lehet, hogy bekerülhetnék a Ginis rekordok könyvébe, mint egyedüli magányos???
"kart lendíteni"
hát, ööö... Mi Hazánk-gyűlésen próbáltad már?
26.
Nem úgy lendítek ahogyan te gondolod, hanem egész másképp.
25.#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!