Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek lenne kedve beszélge...

Valakinek lenne kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi tévő legyek, pár éve vagyok pánikbeteg, az emetofóbiámból kialakulólag. Ma annyira erős lett a rohamom hogy nem tudtam mitcsináljak. Pont a buszon voltam, utálom mikor nincs állóhely mert szeretek utazni meg minden egyéb de mikor nincs üllőhely és sokan vannak, tudom hogy rámjön a roham. És most sajnos előbukkant és azóta is tart. Pszichológusom már nem tud fogadni, Valakinek lenne kedve erről beszélgetni, nagyon nagy segítség lenne!?
2022. márc. 17. 08:38
1 2
 1/12 anonim válasza:

Én majdnem hasonlóan vagyok...

Történt valami gázos,szégyenteljes eset velem,amit nem tudok feldolgozni azon kattogok..

2022. márc. 17. 08:52
 2/12 anonim válasza:
Nálam az okoz pánikrohamot ha van rá esély hogy elájulok. Mivel egyszer régebben random elájultam az utcán és nagyon ijesztő volt. Manapság már nem nagyon vannak pánikrohamaim, sikerült felülkerekedni rajtuk, de elég szar volt, ugyanis pont egy ájulás tüneteit imitálta, annyi különbséggel, hogy ha nem reagáltam túl, akkor nem lett semmi és elmúlt. Valamiért leggyakrabban buszozás közben jött rám, mind1 hogy volt-e ülőhely.
2022. márc. 17. 09:35
 3/12 anonim válasza:
Írj nyugodtan!
2022. márc. 17. 09:45
 4/12 anonim válasza:

Én most a velem történtek miatt estem pánikba...

Hatalmas bennem a szégyenérzet,s a bűntudat,melyeket nehéz feldolgozni...

2022. márc. 17. 09:59
 5/12 anonim válasza:

Érdekes ezen buszos eseted..

Van Herby-nek egy videója,hogy hogyan győzte le a pánikbetegségét,nem mostani,de szerintem megérné megnézned,hátha segítene számodra!!!

2022. márc. 17. 10:01
 6/12 anonim válasza:
A régebbi elájulós esetedet szerintem még nem dolgoztad föl teljesen....s kattogsz rajta tudatalatt...
2022. márc. 17. 10:03
 7/12 A kérdező kommentje:
#5 Tudom azt már láttam.
2022. márc. 17. 10:06
 8/12 anonim válasza:
Az semmi
2022. márc. 17. 10:09
 9/12 anonim válasza:
Sajnos a videók nem sokat érnek. Ők nagy valószínűséggel nem élték át vagy csak kis részben, így nem is igazán értik a probléma okát. Ugye mondanom sem kell, ha valaki nem érti, akkor megoldást sem tud rá kitalálni ami teljes mértékben segítene. Mivel nem vagyok pánikbeteg, így én sem tudok segíteni, de én úgy vagyok vele, hogy a pszichológus sem, de mindenki másban bízik. Esetleg ha pesti vagy, akkor tudok ajánlani valakit, aki szinte biztos, hogy tud segíteni.
2022. márc. 17. 10:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagyok:(azért köszi.
2022. márc. 17. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!