Lenne kedve valakinek segíteni, tanácsot adni,beszélgetni esetleg? Egy önbizalomhiányos férfival?24/F
Sziasztok.
Sajnos nagyon nincs önbizalmam:(
24 éves vagyok, voltak lehetőségeim pl barátnőt szerezni, vagy csak szexelni. Kaptam már bókokat,dícséretet nőktől.
De féltem,félek hogy kinevetnek mivel nincs tapasztalatom. Itt csak a pszichológus tud segíteni?
Esetleg aki ilyen helyzetben volt az tudna segíteni,eszmét cserelni?
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Az önbizalmi problémákon tud segíteni pszichológus is, vagy keményebb munkával te magad magadon.
De egy idegen, hozzá nem értő nem biztos, hogy tud ezen segíteni.
Ne misztifikáld túl ennyire ezt az egészet.
Minden megy ösztönösen a maga útján, ill. bárminek utána is nézhetsz ma már a neten.
Ezt a csatát elsőkörben magaddal kell megvívnod. Találd meg a belső hangodat, ami visszahúz a realitásba, ne hagyd tovább leépíteni az önbizalmad.
Próbálj belegondolni visszamenőleg mi lehet az oka annak, hogy ez kialakult. Neten találsz sok segítséget a témában, én nem gondolnám, hogy pszichológusnál kéne kezdened. Nyilván te érzed mennyire vagy képes segíteni saját magadon, de a pszichológus is ugyanezekre a dolgokra próbálna rávezetni,a munka nagy része ugyanúgy a tiéd lesz, ő csak rásegíteni tud.
Adom a 4est!
régen nem véletlen volt divat, hogy elvitte apuka a kisfiát bordélyházba... A mai nők szemében pláne sajnos gyengeségre ad jelet, ha szűz egy pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!