Mennyivel van több esélye megismerni A tökéletes nőt egy focistának, mint egy átlag embernek, illetve igazam van?
Jómagam is focista vagyok, és valahogy nem áll össze a kép, hogy miként nem ismertem meg még életem legcsodálatosabb nőjét.
Szerintem az mindenkinek egyértelmű, hogy a libák szívesebben esznek egy sportember kezéből, főleg, ha focistáról beszélünk, mint egy unalmas, átlag ember fizikai munkától retkes mancsából. Kérdés a következő: hogy történhetett meg az, hogy most hétvégén még gólt is rúgtam, mégis magamat ringattam álomba az este? Vajon túl őszinte gondolat lenne, ha azt mondanám, hogy a nőkkel van a baj? Hiszen nincsenek nagy igényeim sem, csak amilyennek egy nőnek evolúciósan születnie kéne: legyen gyönyörű külseje, legyen gazdag, okos, figyelmes stb. Nem hiszem, hogy ezek olyan nagy elvárások egy - hangsúlyozom - labdarúgótól, főleg úgy, hogy tavaly majdnem megnyertük a megye 2-t. Ezen érvek alapján véleményem szerint jogos a következtetés, miszerint a nők a hibások, akik nem veszik észre a szemük előtt sétalgató értéket személyemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!