Egy átlag 18-25 éves szingli mit csinál pl ma este Budapesten?
A kérdés értendő lehetne bármelyik másik esős, hideg hétfőre, keddre, szerdára vagy csütörtökre is.
Én pl nem gamelek, nem nézek sorozatokat mert elunom hamar, nem edzőtermezek.
Most mondhatjátok hogy unalmas vagyok, de a kérdés attól még kérdés.
Szórakozni jár, vannak barátai. Nem csak a discoba lehet menni, alkohol sem kell a kikapcsolódáshoz, vannak, akik pl társasozni járnak át egymáshoz vagy elmennek közösen túrázni, sportolni. Kávézóba, könyvesboltba (vagy bármilyen üzletbe), színházba, moziba is lehet járni.
Én ezeket mind csináltam/csinálom, most perpillanat a vírus miatt nyilván korlátozottabban.
Na ez az, ez a kérdés lényege. Vírushiszti miatt kb semmit nem lehet.
Jövő héttől megint szigorítás a beülős helyekre nézve.
"Szórakozni jár, vannak barátai"
És ha azok a barátai soha nem érnek rá?
"közösen túrázni, sportolni."
Én azt veszem észre hogy 2 embernél több embert jóformán lehetetlen egyazon időben és helyen összehozni egy 3-4 órás program erejéig.
Ismerősöknek feldobtam az ötletét hogy szervezzünk már közös főzést meg társasozást mondjuk most hétvégén, vagy jövő hét hétvégén.
Egyöntetűen senki nem ér rá.
November 20-ra dobtuk ki az ötletet, de hol van az... Egy évben ha 5-6 programot le tudok szervezni, mert pont olyan bolygóegyüttállás van hogy mindenkinek jó.
De mi legyen az év fennmaradó kb 360 napjával?
Mintha senki nem csinálna semmit a közvetlen környezetemben, de mégis mindenhol látok embereket a nap 24 órájában a városban. Hogy van ez?
Oké, nyilván a járókelők háromnegyede munkából jön-megy, főleg este, de akkoris.
"Olvasas? Fozes? Kutya setaltatas?"
Nem szeretem az ezer oldalas fiktív sztorikat. Volt időszakom amikor több sci-fi, fantasy, történelmi regényt elolvastam, de rájöttem hogy ez engem nem szórakoztat, és a könyvek túlnyomó részének egy három bekezdéses szövegben összefoglalható a teljes cselekménye, és sokszor csak valami sablonos morális tanulsága van, ami másik ezer könyvben is benne van csak éppen más sztorival elmesélve.
Cikkeket, híreket, szakmai anyagot (molekuláris biosz, sejtbiosz, orvosi biológia) rendszeresen olvasok, de az hamar megfekszi az ember gyomrát (fejét).
Kutyát azért nem sétáltatok mert egy albérletben élek ahol a szobanövény a max amit tarthatok.
Főzni meg szoktam, szeretek is, de nem tekintek rá hobbiként. Mint ahogy a mosásra, teregetésre, vagy fürdésre sem tekintek hobbiként. Meg kell csinálni.
Plusz nincs annyi pénzem hogy minden nap valami tök egzotikus japán sütit dobjak össze otthon hobbi gyanánt.
Van kb 10 recept amit főzök, és ennyi.
Nagyon szívesen a segítséget meg, hogy időt szántunk rád.
Tudod mit? További jó rinyálást és kifogáskeresést!
Nem csodálom, hogy a barátaid nem kíváncsiak rád. Egy ilyen negatív, panaszkodó, de minden egyes megoldásba belekötő emberre én se lennék, inkább szerveznék más programot vagy nem mennék sehova, csak veled ne kelljen lenni.
Gondolkodj el, miért van az, hogy a barátaid mind képesek elfoglalni magukat, csak te nem. Amúgy meg kérdezd meg őket, mit csinálnak, ha nagyságodnak egyik ideírt segítő szándékú opció sem tetszett.
Itt mindenki butthurt-öt kap ha nem nyalom körbe a válaszát hogy "JAJJ NAGYON KÖSZI? IGEN IGEN IGEN? ZSENIÁLIS VÁLASZ VOLT? MEGVILÁGÍTOTTAD A NAPOMAT!!!"? :D
Akkor szia, jó rinyálást azon hogy nem nyomtam azonnal zöldet a kis válaszodra :D
" Amúgy meg kérdezd meg őket, "
De akkor mesélj, hisz ez volt a kérdés!
Inkább erre vagyok kíváncsi, nem a hisztikédre hogy valaki nem szivecskézte körbe a hsz-edet.
Te pl mit csinálsz ma?
Mivel kötöd le magad?
Ide jössz gyakorira megsértődni? :D
Jó program.
Szia
Én programozni szoktam. Munka is, meg hobbi is.
Ha unom, akkor valami elektromos dolgot készítek
6
Nem kell korbe nyalni, de mindent amit mondtunk kifogasoltal. Peldaul az a bullshit hogy soha nem jo mindenkinek egy idopont. Kimondta hogy kell mindenki? Eleg mar egy ember is egy kavehoz, vagy egy mekizéshez. Szoval csak kifogasolsz.
Nem tudunk segiteni igy, segits magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!