Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Középkorú egyedülálló nőkéntt...

Középkorú egyedülálló nőkéntt hol lehetne barátnőt találni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 11:17
1 2
 11/14 anonim válasza:

9!

8-as vagyok.

Igen , gondoltam arra hogy sokan élnek egyedül, többek között a kolléganőm és neki számtalan ismerőse.

És tudod mit mondok az ilyen emberekre?

Egyiket sem sajnálom, ismerem mindnek az imént felsoroltak közül a “heppjeit” és éppen ezért mert nem hajlandóak változtatni az életvitelükön , maradtak egyedül.

Egy párkapcsolat az egyenlőségről szól, ha valaki önző, igénytelen, vagy más pszichés problémái vannak, azok bizony egyedül maradnak.

Én nem tudom sajnálni az ilyen embereket.

2022. márc. 17. 14:14
 12/14 anonim válasza:

11 nagyon okosnak gondolod magad, nem is kérte a kérdező a sajnálatod, együttérzésed.

Nem mindenki amiatt él egyedül, mert ne lenne ezer lehetősége.

Nekem férfiként is van, még sem kell házasság, se senki, köszönöm baromi jól elvagyok minden téren.

Azokat sajnálom, akik kapcsolatba menekülnek mert egyedül nem tudnak anyagilag fennmaradni, vagy társfüggők stb. A kapcsolatok jórésze szenvedés, megalkuvás, érdek stb. Lehet ezt idealizálni, de aki felnőtt és lát eleget az tudja. 39f

2022. márc. 17. 14:24
 13/14 anonim válasza:

12.

Én sem házasságban élek, sőt! Külön kasszán vagyunk, tehát nem vagyunk összekötve és nem függünk anyagiaktól sem.

Viszont egy harmonikus szabad kapcsolatban élünk, és nem az a klasszikus házasság amitől te rettegsz.

Minden azon múlik, hogy kivel élsz együtt.

2022. márc. 17. 15:24
 14/14 anonim válasza:

11

"Egy párkapcsolat az egyenlőségről szól, ha valaki önző, igénytelen, vagy más pszichés problémái vannak, azok bizony egyedül maradnak."

Köszönöm szépen a pszichés betegek nevében a kedves szavaidat. Igen, egyedül maradok, mert senkire nem erőltetném rá magam szorongással és depresszióval, amiről vélhetően nem én tehetek. Amúgy sem áll sorban senki. :) Erről ennyit.

2022. márc. 17. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!