Középkorú egyedülálló nőkéntt hol lehetne barátnőt találni?
Itt vagyok én EGY jelentkezőnek! (Ugyanezt a kérdést már régen fel akartam tenni, a számból vetted ki a szót Kedves Kérdező!)
Budapesti vagyok. És Te? (Szintén LEGELSŐSORBAN BARÁTNŐT keresek.)
Középkorú, egyedülálló hölgy
Elvált, budapesti nő vagyok, 44 éves, van egy kiskamasz fiam, rendezett körülményeim, munkám, külsőm van. (valahogy így mondják ugye azt, hogy kb. normális vagyok? :)
Szívesen barátkoznék én is.
Sajnos, mindannyian messze laktok hozzám.
De jó lenne egy kulturáltabb barátnő kereső oldal.
Véletlenül tévedtem ide, olvasgattam sok kategóriát, csupán az keltette fel az érdeklődésem, hogy negyven felett még vannak emberek akik barátra vágynának.
Én 46 vagyok, a párom 44 és arra jutottunk ennyi megélt év után, hogy az embereket jobb kerülni mintsem keresni a társaságukat.
A legképmutatóbb érdek lény az ember. Erre meg kinek van szüksége..?
Mondhatnám azt is, hogy azért nincs barátom mert őszinte vagyok.
Gondolom ezzel rájöttök mire célzok.
Mi a párommal nem csak egymás párja vagyunk, hanem a legjobb barátai is egymásnak.
Mindenben számíthatunk a másikra.
F.
8
És arra gondoltál már, hogy nem mindenkinek van párja vagy szerető párja?
A legtöbb ember alapvető igénye, hogy legyen kapcsolata más emberekkel. Ha a párkapcsolat nem megy, akkor nagyon jól jönnek a barátok/barátnők. Én már ezer éve dédelgetem azt a tervet, hogy idősebb koromban egy-két barátnőmmel lakjak együtt.
Igaza van a 9.nek.
Sajnos nekem is így hozta az élet, hogy teljesen egyedül maradtam.
Barátnőim vannak de messze.
Telefonon tartjuk a kapcsolatot, de ez mégsem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!