Most ezt minek vegyem?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagybátyám nőjének a lánya. Előtte bejelöltem konnektoron, írtam neki és sok üzenetemet beszivezte. Eljöttek hozzánk, de annyira nem kereste a társaságom. Amikor készültek elmenni, kérdeztem hogy adhatok-e neki puszit, mondta hogy igen, ő is adott, és láttam mintha el lett volna pirulva. Tegnap is irtam neki születésnap alkalmából. Kérdeztem, hogy érezte magát minálunk, írta hogy jól, én meg hogy örülök, csak nem beszélgettünk sokat szomorú smiley-val. Ezt az üzenetemet is beszivezte. Szóval nem értem most mi van. Egyébként korombeli a csajszi.2022. márc. 9. 23:09
1/6 A kérdező kommentje:
Tesóm szerint csak zavarban vot
2022. márc. 9. 23:09
2/6 anonim válasza:
Szerintem is zavarban volt, adj neki, és magadnak is egy kis időt hogy rendesen megismerjétek egymást.
Egyébként mi az hogy bejelölted konnektoron? 😂
2022. márc. 9. 23:23
3/6 A kérdező kommentje:
Instán
2022. márc. 9. 23:27
4/6 anonim válasza:
"Konnektoron"?
2022. márc. 10. 20:03
5/6 A kérdező kommentje:
Interneten
2022. márc. 10. 20:10
6/6 anonim válasza:
Ezen a konnektoron most fekszem XD
Nagy jampi vagy te a nők terén, megy a szív meg a hunyorgós smiley
F
2022. márc. 10. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!