Valakinek baráti,ismerősi körében extrém nagy méretű,200 kg körüli hölgy?
Nem a kérdésre válaszolva, de ha már okoskodik a kedves első hozzászóló, akkor tegye helyesen...
A [kg] a tömeg mértékegysége. A súly az [N]. :)
5, ha fizikailag nézzük, valóban. A kérdés után joggal feltételeztem, hogy nem fizikus a kérdező, a köznyelvben meg nem igen hallunk ilyet, hogy “egy kilós tömeget raktam a mérlegre.”
Vagy hogy “190 cm magasságomhoz 100 kilóval enyhén túltömeges vagyok”.
Egyébként a [N] nem SI mértékegység (ahogy a vármegyék sem voltak SI szerint, mivel nemSI vármegyék voltak).
Az erő mértékegysége [kg*m/(s^2)].
„ Köszönöm a precíz helyreigazítást! Kár,hogy nem ez volt a kérdés........“
Nagyon szívesen. Tulajdonképpen mindegy, mi volt a kérdés, ha értelmetlen, csak próbáltam segíteni azoknak a válaszolóknak, akik fennakadnának azon, hogy most nagy, vagy “túltömeges” hölgy kerestetik. 😁
Ha volt valaha ilyen "kedvesed" akkor szerintem keresd föl, mert nem fogsz könnyen találni ilyet.
Szerintem ő még valószínüleg szingli, mert ekkora nő senkinek sem kell. Vagy lefogyott. Esetleg úgy.
A nő azért nő, mert nőies. Hol van ott a nőiesség 200 kg körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!