Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok! Ha letiltotok egy...

Lányok! Ha letiltotok egy fiút itt gyakorin valamiért, hogyan reagálnátok ha az illető rátok írna egy másik profilból és arra kérne, hogy tisztázzátok a dolgot? Többi lent

Figyelt kérdés
Nyilván aki barom, beszólogat vagy olyanokat kérdez ami már sértő vagy zavaró, pl szexuális kérdések stb., az más. De ha pl egy félreértés miatt azt gondoljátok róla, hogy hülye és nem érdemel több szót, de az illető szeretne mégegy esélyt és rátok ír egy másik profilból, bocsánatot kér és megkér titeket, hogy adjatok mégegy esélyt neki, hogyan reagálnátok? Volt már ilyen?

2022. febr. 18. 09:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10

Ez teljesen korrekt, kár hogy talán te vagy az egyetlen ilyen. :)

2022. febr. 18. 10:20
 12/20 anonim válasza:

#11:

vagy nagyon fiatal vagy, vagy ilyen tipikus nyáladzó jellem ami sok esetben már-már taszító

én férfiként megszoktam mondani korrektül miért tiltok valakit, ha tiltok

általában szavak nélkül is tudom ki miért tilt, de általában tudni az indokot, ha kicsit visszagondolsz, vagy olvasol

2022. febr. 18. 10:23
 13/20 anonim válasza:
Én mindenkit letiltok, felesleges próbálkozni. Viszont nem is beszélgetek senkivel, szóval félreértés nemigen adódhat.
2022. febr. 18. 10:41
 14/20 A kérdező kommentje:

12

Pl én felteszek egy kérdést, ami számomra természetes, de ő nem akar rá válaszolni, viszont egyúttal el is könyvel szánalmas hülyének, és tilt. Miközben én úgygondolom, tisztázhatnánk ezt a dolgot mert nem vagyok ilyen, és úgygondolom, egy hülye kérdés, egy kis hiba miatt nem kellene odadobni több napnyi vagy akár hétnyi beszélgetést és jó kapcsolatot.

2022. febr. 18. 10:45
 15/20 anonim válasza:

Én kapásbol letiltok mindenkit aki privátban ír. Ugyanis nekem ez nem elfogadható, de sajnos nem lehet beállítani, hogy nem fogadok privát üzenetet.

Egyetlen egyszer fordult elő, hogy nem tiltottam le, sőt még válaszoltam is valakinek, aki pld. arról érdeklődott, hogy melyik idősotthonba sikerült helyet találnunk a 86 éves idős rokonunknak, aki 24 órás felügyeletre, kateterezesre és állandó orvosi felügyeletre szorult.

2022. febr. 18. 11:19
 16/20 anonim válasza:
letilanam a masik profilt is
2022. febr. 18. 12:30
 17/20 A kérdező kommentje:

16

Dehát miért nem adsz neki mégegy esélyt hogy megpróbálja? Hogy bebizonyítsa, ő nem olyan ember mint amilyennek te egy elhibázott kérdés, mondat után elképzelted és letiltottad?

2022. febr. 18. 13:04
 18/20 anonim válasza:
mert ha valakivel nem akarok beszelni akkor azzal nem fogok beszelni
2022. febr. 18. 13:13
 19/20 anonim válasza:
Most már érdekelne mi volt az a kérdés, ami miatt tiltott valaki...
2022. márc. 23. 21:29
 20/20 A kérdező kommentje:

18

Akkor írd meg neki ezt de ne tiltsd szó nélkül!

19

Nem is az a lényeg, mi volt a kérdés, nemcsak kérdés miatt tiltottak és nem egy emberről van szó. Van aki egy mondat miatt, van aki csak úgy, vagy legalábbis nem írt vissza ha nem is tiltott.

2022. márc. 23. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!