Lányok! Ha letiltotok egy fiút itt gyakorin valamiért, hogyan reagálnátok ha az illető rátok írna egy másik profilból és arra kérne, hogy tisztázzátok a dolgot? Többi lent
10
Ez teljesen korrekt, kár hogy talán te vagy az egyetlen ilyen. :)
#11:
vagy nagyon fiatal vagy, vagy ilyen tipikus nyáladzó jellem ami sok esetben már-már taszító
én férfiként megszoktam mondani korrektül miért tiltok valakit, ha tiltok
általában szavak nélkül is tudom ki miért tilt, de általában tudni az indokot, ha kicsit visszagondolsz, vagy olvasol
12
Pl én felteszek egy kérdést, ami számomra természetes, de ő nem akar rá válaszolni, viszont egyúttal el is könyvel szánalmas hülyének, és tilt. Miközben én úgygondolom, tisztázhatnánk ezt a dolgot mert nem vagyok ilyen, és úgygondolom, egy hülye kérdés, egy kis hiba miatt nem kellene odadobni több napnyi vagy akár hétnyi beszélgetést és jó kapcsolatot.
Én kapásbol letiltok mindenkit aki privátban ír. Ugyanis nekem ez nem elfogadható, de sajnos nem lehet beállítani, hogy nem fogadok privát üzenetet.
Egyetlen egyszer fordult elő, hogy nem tiltottam le, sőt még válaszoltam is valakinek, aki pld. arról érdeklődott, hogy melyik idősotthonba sikerült helyet találnunk a 86 éves idős rokonunknak, aki 24 órás felügyeletre, kateterezesre és állandó orvosi felügyeletre szorult.
16
Dehát miért nem adsz neki mégegy esélyt hogy megpróbálja? Hogy bebizonyítsa, ő nem olyan ember mint amilyennek te egy elhibázott kérdés, mondat után elképzelted és letiltottad?
18
Akkor írd meg neki ezt de ne tiltsd szó nélkül!
19
Nem is az a lényeg, mi volt a kérdés, nemcsak kérdés miatt tiltottak és nem egy emberről van szó. Van aki egy mondat miatt, van aki csak úgy, vagy legalábbis nem írt vissza ha nem is tiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!