Fiúk szeretnétek beszélgetni?
Én 17 éves srác vagyok 170 cm 68 kg,és lábfétis-es szeretnék olyan fiúkkal beszélgetni akik szintén lábfétis-sesek mert én még nem dolgoztam fel,hogy ilyen fétisem van ilyenre van (étvágyam,ilyet akarok csókolgatni) de én ezzel még nem birkóztam meg mert ha ez az izgulás elő jön belőlem akkor szinte egy korcsnak érzem magam,mert már hányingerem van saját magamtól,és persze közre játszik a betegségem is tisztaság mániákus vagyok napi 4-óra hosszát takarítok hétvégén 8-9 ,és emiatt mondom,hogy undorodom magamtól mert lábakat szeretnék csókolgatni de én ezt nem akarom
Biztos azt hiszitek egy nyomorult b*uzi aki azt se tudja ,hogy mit akar, de hátha valaki van itt aki szintén olyan helyzetbe (van,volt) mint én és tudna valami tanácsot adni ,hogy hogy kezeljem, köszönöm ,hogy végéig olvastad
És nem női lábakra gondoltam ,hanem fiú lábakat szeretek csókolgatni ettől még nem kell lenézni én is ember vagyok
De még egyenlőre nem csókoltam meg senkinek a lábát !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!