Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiúk szeretnétek beszélgetni?

Fiúk szeretnétek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Én 17 éves srác vagyok 170 cm 68 kg,és lábfétis-es szeretnék olyan fiúkkal beszélgetni akik szintén lábfétis-sesek mert én még nem dolgoztam fel,hogy ilyen fétisem van ilyenre van (étvágyam,ilyet akarok csókolgatni) de én ezzel még nem birkóztam meg mert ha ez az izgulás elő jön belőlem akkor szinte egy korcsnak érzem magam,mert már hányingerem van saját magamtól,és persze közre játszik a betegségem is tisztaság mániákus vagyok napi 4-óra hosszát takarítok hétvégén 8-9 ,és emiatt mondom,hogy undorodom magamtól mert lábakat szeretnék csókolgatni de én ezt nem akarom

Biztos azt hiszitek egy nyomorult b*uzi aki azt se tudja ,hogy mit akar, de hátha valaki van itt aki szintén olyan helyzetbe (van,volt) mint én és tudna valami tanácsot adni ,hogy hogy kezeljem, köszönöm ,hogy végéig olvastad

És nem női lábakra gondoltam ,hanem fiú lábakat szeretek csókolgatni ettől még nem kell lenézni én is ember vagyok

De még egyenlőre nem csókoltam meg senkinek a lábát !

2022. febr. 17. 23:32
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nem tehetsz róla, így születtél. De most ezért nem kell szégyenkezned meg feszengned azon hogy mit szólnának a szülők ehhez, eleve semmilyen közük hozzá hogy neked milyen fétised van. Az nem titkolózás, hogy van valami amit nem kötsz az orrukra. Nekem meg kar fétisem van, de csak női, és abból sem mind. Bejön ha szép formás és kicsit izmos egy nőnek. Senkinek nem mondtam még. Most jobb? :D
2022. febr. 18. 16:54
 12/12 A kérdező kommentje:
11-köszönöm ,hogy ilyen szépen meg fogalmaztad igen most már egy kicsit könnyebb,ahogy ilyen pozitívumot írtok,most már azért kicsit érzem ,hogy meg békéltem magammal amiért tudom,hogy nem vagyok egyedül 😊😊
2022. febr. 18. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!