Szoktátok azt érezni, hogy beszélgetnétek valakivel, de nem szeretnétek kiadni magatokat?
Szinte mindig xD
6-8 hónapos beszélgetés így ért véget, 1 képet kapott és ennyi
nem szeretem kiadni magam neten sem
En elfogadom, ha valaki valamilyen szinten anonim akar maradni, de azert egy több hetes-hónapos beszélgetés után ne csak a nick nevét tudjam már.
Nem kell azért a teljes neve, vagy a címe. De ha mar rendszeresen beszelgetünk meghallgatom, akkor annyival tiszteljen meg, hogy elarulja merre lakik, mi a keresztneve. Nem csak panaszkodni jár fel. Mert megunom hogy en vagyok a lelki pöcegödre.
Én is azt tapasztaltam, hogy az ilyen beszélgetések nem hosszútávúak. Gondolom a kíváncsiság miatt, hamar elmúlik az ismerkedés varázsa és ha nem lépsz egy szintet, akkor megunjátok. Legalábbis voltam már mindkét felén a dolognak.
Amúgy nem is lelki pöcegödörre gondoltam, hanem kölcsönös beszélgetésre.
#1 az is ismerős. Pláne, ha szimpatikusak vagytok egymásnak. Nem úgy képzelitek el egymást, ahogy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!