Kisbabát szeretnék vállalni. Van vállalkozó erre a nemes feladatra?
Figyelt kérdés
Ehhez kellene segítség. Felnőtt gyermekem van aki önellátó. Egészséges vagyok. Sok területen tehetséges. Sport, művészetek, tánc. A párválasztásban béna vagyok. Van munkahelyem és több diplomám. Rendezett körülmények között élek. Egy kisbaba hiányzik az életemből. A külsőmet tekintve az átlagnál szebb vagyok. Ez talán problémája volt az általam ismert férfiaknak. Ha gyermeket szeretnél és nincs rá időd, akkor tökéletes lehetnél a számomra. A kapcsolattartás a te döntéseden múlna. A kritikákra nem vagyok kíváncsi. Ez az én érzésem és vágyam. Tennem kell érte.2022. febr. 15. 13:16
11/36 anonim válasza:
Van az a pénz.
2022. febr. 15. 14:00
12/36 anonim válasza:
Én adnék spermát szívesen, de rossz a genetikám.
2022. febr. 15. 14:05
13/36 anonim válasza:
Igen, aztán meg követelsz mindenfélét, gyerektartás stb, kösz inkább kihagyom.
2022. febr. 15. 14:17
14/36 A kérdező kommentje:
Ha nem szeretne kapcsolatot tartani van rá lemondó nyilatkozat. Ilyenkor nincs joga és kötelezettsége az apának.
2022. febr. 15. 14:30
15/36 anonim válasza:
💁♂️🐑
2022. febr. 15. 14:32
16/36 anonim válasza:
Nincs lemondó nyilatkozat. Apuka max a jogairól, vagyis a szülői felügyeleti jogról és a kapcsolattartasrol mondhat le, a kotelezettsegerol, a tartasdijrol nem, azt fizetnie kell
2022. febr. 15. 14:35
17/36 A kérdező kommentje:
Kérem olyan írjon aki segíteni szeretne és nem ítélkezik. A célom a gyermekvállalás. Ez a legszebb dolog egy nő életében. Nem tudom elnyomni ezt a vágyat. Nehezen szántam rá magam, hogy nyilvánossághoz forduljak.
2022. febr. 15. 14:36
18/36 anonim válasza:
Itt vagyok, írtam privit is
2022. febr. 15. 14:38
19/36 anonim válasza:
Őszintén én gondolkoztam már gyerekben, csak még fiatal vagyok hozzá (mármint ugye még egyetemre járok). Sperma donorság is felmerült már.
Genetikailag szerintem nem vagyok éppen rossz, egy két apróságtól eltekintve, de pl az immunrendszerem az első osztályú, komoly örökletes betegség nincs a családban, ha valami érdekel az agyam beszívja, mint az állat és évek múlva se felejtem el.
Alapjában véve egy kedves, vicces srác vagyok, aki bárkinek a napjait betudja aranyozni.
Nőkkel, idősekkel tisztelettel bánok, nem vagyok agresszív típus, igazából eléggé nyugodt vagyok és tőlem gyengébbnek soha nem ártanék.
Meg még jó pár hasonló tulajdonság. De hogy ilyenbe belemennék-e azt nem tudom.
2022. febr. 15. 14:40
20/36 anonim válasza:
Ez hirdetés?
2022. febr. 15. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!