Mennyire fogadnád el ha a gyermeked nem alkalmazottként szeretne élni hanem vállalkozóként élni az álmait?
Figyelt kérdés
Világinnovációról van szó. A mentoraim találták fel.
A szüleim nem hiszik el és kinevetnek.
Hosszútávú befektetés igaz de gyümölcsöző. Az építőipar mindig az volt.
Célkitűzéseinkben szerepel meghódítani a Jupitert.
Nyomásbiztos mobilházakat fogunk építeni.
Ez a jövő az űrkutatás nem? Miért kellene nekem a Földön robotolni ha van több lehetőségem?
2022. febr. 10. 18:57
1/21 A kérdező kommentje:
A Holdat se hitték el egyszer és mégis laknak ott.
2022. febr. 10. 18:58
2/21 anonim válasza:
Ez már majdnem vicces lett. Na sebaj holnap hátha összejön.
3/21 anonim válasza:
???
Vedd be a gyógyszered inkább.
5/21 anonim válasza:
Hm. Azt vágod hogy a Jupiter egy gázóriás? Ott te nemigazán fogsz semmilyen mobilházat építgetni. "Mentoraim". Ez is az az átbaszós MLM dolognak hangzik ami egy pár napja már több kérdésben is feltűnt itt GYK-n.
6/21 anonim válasza:
Ha nem nekem kell finanszírozni és nem nekem kell eltartani téged akkor sok sikert.
7/21 mantis religiosa válasza:
-Édesapám! Szeretnék gazdag, sikeres ember lenni, szép lányokat megismerni, luxusautóval járni, úgyhogy világgá megyek szerencsét próbálni, ne is próbáljon visszatartani!
-Eszem ágában sincs fiam, inkább veled megyek.
8/21 A kérdező kommentje:
Épp ez a lényeg hogy innovációs házak.
2022. febr. 10. 19:07
9/21 anonim válasza:
"Miért kellene nekem a Földön robotolni ha van több lehetőségem?" Igazad van, sokkal jobb egy gázóriásban lebegni az "inovatív" "nyomásbiztos mobilházakban". Am csak szerintem hasonlít ez kísértetiesen az MLM-es kérdésre?
10/21 anonim válasza:
Uhh.. ez gyenge trollkodás lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!