Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szeretne valaki fotózást ezen...

Szeretne valaki fotózást ezen a hétvégén vagy a következőn?

Figyelt kérdés

Hobbi fotós vagyok, és ezen és a következő hétvégén többfelé fogok utazni. Gondoltam egybekötném fotózással, hogy ne csak az órákon át tartó utazás legyen, hanem mást is csináljak. Valakit érdekelne ez?

Az ország keleti felében szinte bárhol jó nekem (a Budapest-Szeged vonalon és attól keletre). Elsősorban lányokat vagy párokat keresnék, mert velük van tapasztalatom. Egyedül vagy többen, barátnőkkel is lehetsz.

Privátban tudok mutatni képeket, hogy milyeneket szoktam csinálni. És persze nem kérnék pénzt.

2022. febr. 10. 18:34
 1/4 anonim válasza:
Szexképek?
2022. febr. 10. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Sima képek, amilyeneket pl bárki fel szokott tölteni instára, de mint írtam küldhetek mintákat aki kéri.
2022. febr. 10. 18:51
 3/4 anonim válasza:
Ez érdekesen hangzik, csak a kivitelezés lehet nehéz.
2022. febr. 11. 20:06
 4/4 anonim válasza:

Szia! Gondolom már későn írok, de ha esetleg valamikor Miskolc környékén jársz, írj rám. :)

Szívesen leszek a modelled egyedül és a párommal is néhány fotó erejéig.

2022. febr. 27. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!