Ki az, aki már aludt, de valamilyen oknál fogva felébredt az álmából?
Pl. mert biológiai szükséglet keltett fel? Esetleg házi kedvenc (kutya, macska?)
Vagy újszülött/kisbaba sírt fel? Nagyobb gyerek keltett fel azzal, hogy fél egyedül aludni?
Netán a párod/házastársad/élettársad véletlenül felébresztett a könyökével/más alvópózba helyezkedésével/horkolásával vagy szólt esetleges rosszulléte miatt?
Szex/szeretkezés utáni alvás? Milyen gondolatok járhatnak ezután egy ember fejében?
Esetleg testvér vagy unokatestvér zavart fel valamilyen indokkal? Ott alvó barát/barátnő/osztálytárs, stb.?
1-es válaszoló: igen, nyilván reggel felébred az ember. Egyelőre még kora hajnali órákban vagyunk.
Szabad érdeklődni, hogy mi ébresztett fel? Ébresztőóra csörgése? Munkába mész esetleg már ilyen korán?
Minden éjszaka felébredek. Alszok 3 órát, aztán 3at nem. Egy hónapja nem aludtam már rendesen.
Most épp az volt a gond, hogy mivel tegnap kihúzta a doki a fogamar, magasabban van a fejem a párnákon és elfeküdtem a hátam.
8 perce szólt az ébresztő.
Reggeli, egy gyors kutya sétáltatás/etetés, zuhany majd indulás dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!