Esetleg van itt olyan aki hipochonder Vagy abban szenvedett? Jó lenne ha írna kikészülök..
Figyelt kérdés
Segítsen valaki aki hipochonder, vagy abban szenvedett!
A lenéző komik kerüljenek.
Sajnos 3 hónapja minden fele betegseget bekepzelek magamnak.
Es most attol is felek hogy annyira bekepzelem hogy be ne jojjon.
Irjon valaki légyszi.
2022. jan. 24. 00:21
2/6 anonim válasza:
Én egy pszichológust javasolnék, lehetőleg magánrendelés keretei között.
Egyébként van, akinek az is segít, ha meggyőződik arról, hogy nem beteg. Igaz, ha magánrendelésen történik, akkor ez is komoly pénzekbe kerül. De sokszor az is segít, ha ogikusan meggyőződsz arról, hogy amit beképzelsz, az nem lehetséges, vagy legalábbis elképesztően valószínűtlen.
2022. jan. 24. 11:58
3/6 anonim válasza:
En is az vagyok. Az évek során leszűrtem azt a tanulságot, hogy a webbeteg, házipatika és társai kerülendők, bármiből ki tudják hozni a rákot.
2022. jan. 24. 19:38
4/6 A kérdező kommentje:
Esetleg írhatnák privát uzit? Utolsó
2022. jan. 24. 19:41
5/6 anonim válasza:
én nekem volt. Szar emlék nagyon. Minden ismerősöm bolondnak nézett és én is magamat. Anyám úgy beszélt velem mint egy kutyával. ordított, azt mondta kiugrik az erkélyen. Még rosszabbá tette az egész állapotomat. Nagyot csalódtam benne is pl.
2022. ápr. 15. 00:21
6/6 anonim válasza:
Írj nyugodtan, ne haragudj, nem nagyon nézegettem ezt az oldalt egy ideje.
2022. máj. 20. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!