Ezt okozhatja a szorongás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Közel másfél éve pánikbeteg vagyok, habár rohamom elég rég volt. Azóta sajnos gyakran szorongok, minden kis tünetbe a legrosszabbat képzelem, valószínűleg ocd beteg és hipochonder is vagyok. Kb két hónapja elég nehéz korszakon megyek keresztül, ekkor figyeltem fel egy furcsa tünetemre. Ha jobban szorongok, vagy olyan helyzetben találom magam (vita, pánik) akkor olyan érzés kap el mintha maga az agyam bizseregne az egyik oldalt egy pár másodpercig. Először azt hittem szédülés, mert ekkor olyan furán érzékelek dolgokat, mintha álomszerű lenne. Nagyon megijedtem, hogy agyvérzés vagy valami komoly baj de hála az égnek ez az álomszerű dolog és maga a bizsergés is csak ritkán fordul már elő. Rögtön az első ilyen után vérvételre mentem, kis eltérés volt a májfunkcióm és hugysavamnál. Próbáltam meditációval enyhíteni a szorongásokat, de kb 10 15 perc után olyan érzés kape l, hogy nagyon belemélyülök azonnal ki kell zökkentenem magam belőle különben ott azzonal meghalok. Sajnos az első pánikroham ugyanígy meditációs gyakorlat hallgatása alatt jött elő. Lehet ettől? Nagyon félek, hogy szervi bajom van ami előbb utóbb agyvérzéshez vezet majd. Lassan töltöm a 22t, egykori szakembert felkerestem aki annó sikeresen enyhítette egy másfajta szorongással kapcsolatos tüneteimet. Más tapasztalt már ilyet?? Köszönöm előre a válaszokat2021. dec. 26. 11:48
1/3 anonim válasza:
És miért nem fordulsz szakemberhez (klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta vagy pszichiáter)? Ők majd felállítanak egy diagnózist, elmondják a véleményüket és kezelnek.
2/3 A kérdező kommentje:
De, bejelentkeztem hozzá. De elég későre kaptam időpontot. Ezért kérdezem, hogynmás tapasztalt e ilyet.
2021. dec. 26. 14:41
3/3 anonim válasza:
Szia! Én is a héten jelentkeztem be, és teljesen reális hogy pszichoszomatikus tüneted van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!