Milyen körökben érdemes keresgélni?
Olyan srácot keresnék aki szereti a könyveket (regényeket és verseket egyaránt), festészetet és a színházat. Vannak esetleg jó könyvklubbok (ha létezik egyáltalán) vagy bármi hasonló? Neten nem szeretek ismerkedni, túl zsákbamacska.
Egy tizenéves lány :D
✅ Javaslom FACEBOOK CSOPI :
- IBFF (8.000 fő)
- BFF (4.500 fő)
✅ Összesen 12.500 fő - biztos hogy ha kiírsz egy posztot erről, találni fogsz rá emberkét...
✅ Ez itt nem zsákba macska , mert látod a FB profilját, és az első csevegés után már megismered a személyét !
❌ A GYK-ra már mondható hogy ZSÁKBAMACSKA.
Szia! A fiatalok esetében az online térbe szorult az ismerkedési lehetőség (főleg az ilyen speciális követelmények esetében, mint amiket felsoroltál). Igen léteznek ilyen klubok (rajzklub, színművészeti klubok, könyvklubok... - online; facebook csopik formájában :) Real-ban max boomerekkel fogsz találkozni :)
- Részemről én szeretem a könyveket ("gyűjtögetni":), ami leginkább érdekel most az idegen nyelvkönyvek - nyelvtanulás céljából. Két jó nyelvkönyvem van (Kínai/Német), és én erre keresek tanulótársat - közös nyelvtanulásra - ha netán érdekel ez a két nyelv, és szívesen tanulnál duoban (várom a visszajelzésed!):
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tanulotars-kerese.. (🐸)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!