Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Esetleg van itt olyan ember,...

Esetleg van itt olyan ember, akivel lehet kicsit beszèlgetni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 01:53
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nagyon szeretem a citrom fagyit és nem jönnek be a netflixes filmek. Remélem hasznosak voltak ezek az állítások.
2022. jan. 18. 15:15
 12/15 anonim válasza:
Férfi/nő/kor minimum jó lenne, vagy milyen korosztállyal akarsz csacsogni.
2022. jan. 18. 20:41
 13/15 anonim válasza:
Vagyok
2022. jan. 19. 04:08
 14/15 anonim válasza:
Téged tényleg minden érdekel? Hát oké. Nekem azért szokott változni az érdeklődési köröm, de most épp a hifi fejhallgatók érdekelnek leginkább, meg a sportlövészet, most fogok jelentkezni lőtérre tagnak, sőt, most szeretnék venni egy olcsó automata karórát (már több, mint 10 éve nem hordok órát), és ha bejön, akkor egy komolyabbat. Meg kungfu-zok is pár éve, az is tök jó. Meg szeretem az állatokat, a környékbeli kóbor cicákat etetjük, állatorvoshoz visszük feleségemmel. Ja, meg a gombászni is járok néha, bár azt egy ideje pont hanyagolom, de most otthon termesztek pecsétviasza gombát. Ja meg tőzsdézek is kicsit. De érdekelnek az elvont dolgok is, az élet értelme, kicsit a spirituális dolgok, és pl. a dubbhizmus. Korábban érdekelt a mélymulcsos kertészkedés is, de az pl. már kevésbé érdekel, de azért tudok róla pár alapvető dolgot, úgyhogy még arról is beszélgethetünk. Szóval miről beszélgessünk?
2022. jan. 20. 16:29
 15/15 anonim válasza:
#14, érdekesek az érdeklődési köreid.
2022. jan. 21. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!