Szeretnem feldobni a meglevo kapcsolatomat. Eleg unalmas hazassagban elek es egy kis fiatal lany tarsasagara vagyok, heti 1-2 elkalommal. Elmenni moziba, szorakozni kicsit. Volna jelentkezo?
Szia!
Nekem is hasonló gondjaim vannak, a férjem folyton dolgozik még egy margit szigetre se nagyon ér rá. :/
Nekem tudja, hogy keresek pasit, eddig nem találtam ilyet. Ha gondolod írj. 24L Bp
23. tuti kamu.
Másrészt a kérdező sem tudja eldönteni, hogy mit akar, egyszer a házasságát akarja megjavítani megcsalással, máskor meg leszarja és csak magára gondol:
"Szeretnem feldobni a meglevo kapcsolatomat."
vs.
"Nem a felesegemmel levo kapcsolatot akarom jobba tenni, hanem a szabadidomet eltolteni."
Szia!
24 eves, egyetemista vagyok, a X.keruletben lakom. Szabadidőmben úszok versenyszinten, kosárlabdázom az egyetemi csapatban és turazom, vagy néha iszom, ha nem készülök vizsgákra. Nem ismerkedem itt általában, de bejonnek az idősebb nők, hamar ennyire unod inkább küldd el a facebookját privátban, elintézem a dolgodat. Te meg keress fiatalabbat, ez már annyira talán nem lenne görény dolog így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!