Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Milyen outfitek imponálnak...

Milyen outfitek imponálnak nektek leginkább egy ellenkező neműn?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen típusú öltözködés számít vonzónak, ha a másik nemről van szó 🙂

Mutathattok képeket is akár.

Valamint ha a válaszotok végére odaírjátok a korotokat és nemeteket is, azt megköszönöm 🙂

(Az "az, ha nincs rajta semmi ruha" típusú válaszok nem érnek 😀😄)

2022. jan. 5. 18:44
1 2
 1/18 anonim válasza:

Japán iskolas lany ruha 70kg alatt, a felett szexi snorlax cosplay

Ha ezek nincsenek otthon akkot barmi amiben jok erzi magát kényelmes es a kinezetehez passzol

2022. jan. 5. 19:05
 2/18 anonim válasza:

[link]

25F

2022. jan. 5. 19:30
 3/18 anonim válasza:

Tudom, kisebbségben vagyok, de én nagyon értékelem, ha egy nő az átlag hétköznapokon nem akar mindig olyan erőltetetten nőies lenni, hanem inkább a laza, lezser ruhadarabok dominálnak nála (például uniszex, oversized cuccok formájában). Az én szememben ez ad nekik egy kis természetességet, közvetlenséget, és sokkal szimpatikusabbnak tartom az ilyen stílust annál, mint amikor valaki folyamatosan kicicomázza magát.

Alább beszéljenek a képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És a teljesség igényének kedvéért álljon itt két nőies ruha is, mert azért félreértés ne essék, ezt a stílust sem vetem meg 😀

[link]

[link]

28/F

2022. jan. 5. 20:11
 4/18 anonim válasza:
Ing, vagy esetleg öltöny. Szerintem ez a legtöbb férfinak jól áll.
2022. jan. 5. 22:48
 5/18 anonim válasza:
Férfiakon farmer és ing, lehetőleg valami férfias színnel, nem pedig rózsaszín, vagy citromsàrga.
2022. jan. 6. 11:19
 6/18 anonim válasza:
Őszintén? A nekem tetsző lányt nagyjából bármilyen ruhában gyönyörűnek látom. De a világos, rikító színeket nem szeretem, inkább a sötétebb színek híve vagyok.
2022. jan. 6. 16:42
 7/18 anonim válasza:
Ha a hátán van egy aggregátor, nálam bejövős.
2022. febr. 14. 13:42
 8/18 anonim válasza:

Nálam férfiaknál a sportos vagy elegáns jön be :)

Szóval sport cipő, farmer( fekete ), ing / tenisz póló (ezért oda vagyok) / sima póló ( a nagyon mintás nem jön be)

Vagy

Tipikus elegáns, ing, öltöny / öltöny nadrág v hasonló farmer stb és ahhoz illo

Cipő .

Nagyon ritkán bejön a trenyó, de azt tényleg jól kell viselni :D de az egyben pulcsikat szeretem

A szűk, szaggatott farmer meg nagyon nagyon kevés férfinak áll jól, de aki tudja viselni, azon talán tetszik.

25/n

2022. máj. 2. 03:28
 9/18 anonim válasza:

Pár dolgot leszegeznék, mielőtt mondanám:

sokat számít, hogy az illetőnek (számomra) megfelelő alkata van adott ruhákhoz és azoknak szabásaihoz.

Mindemellett a stílus legyen önazonos, nem kényszer.

Volt, aki próbált felszedni, ám gyorsan levágtam azt, hogy egyáltalán nem önazonos az elegáns megjelenése önmagával. Az ilyen taszít.

Számomra az jön be, amelyet jómagam is képviselek és imádok: elegáns, letisztult egyszerű formák ám testre szabottak, színekben a fekete domináns, ám jöhet szűrke, kék, ezüst, türkizzöld, vajbarna/krém szín. 1 vörös ingem van, amely kilóg a maga módján a sorból.

Sportruházat külön van tornához, bringához, azokat célnak megfelelően használom csak.

+bringához elegáns szabású fekete nadrágjaim is vannak, amelyek passzolnak stílusomhoz, ám nyúlékonyak a kényelmes tekerés miatt. (amikor azzal közlekedek)

A személyiség egy része a stílus és annak viselése különböző formákban.

"Magamat keresem férfi verzióban." - mondhatjuk így is.

Imádom a blézereket, ingeket, garbókat (sima , nem mintás, nem bökős) szövet kabátokat, karcsúsított szabásokat, körszoknyákat, rakott szoknyákat, combzoknis-harisnyákat, színátmenetes harisnyákat (harisnyákból egy egést doboz van, bontatlan plusz darabok is, ha netán szakadna)...stb. (ezek előnyösebbek is homokóra alkaton, míg pl egy mell alól szűkülő szoknyás egyberuha teljesen eltakarja a homokóra alkat lényegét a derekat és ezáltal előnytelenné teszi a viselőjét, aki ezzel alkattal rendelkezik.)

A felsoroltak között is nem mindegy melyik fajta, milyen anyagú, szabású...stb.

Egyik kedvenc cipőmet is 2 évig keresgéltem. >< Amint megtaláltam vettem 2 feketét és a többi színből 1-1-et.

Általam kedvelt férfi ruházatok, melyeket imádok:

[link]

30N

2022. aug. 22. 13:50
 10/18 Camorri válasza:

Kimono, de egy Gi+Hakama kombinációja is levesz a lábamról.

Amúgy szerintem egy nőn bármi jól állhat, ha tudja viselni. Az egyetlen lényeg, hogy a nő legyen a díszesebb, feltűnőbb öltözet. A fiúknak meg legyen mellé egy egyszerűbb.

Ami nekem nagyon be tud jönni a szoknya vagy olyan ruha ami szoknyában végződik (baj se tudja hogy mi a gyűjtőneve az ilyen ruháknak).

Ami kifejezetten taszít az a túl sokat mutató ruhák, kivétel ketten négy fal közötti esetekben.

Szerintem egy nőn nem csak a ruha számít de a smink, haj és a mosolya is, mivel ezek is hozzátesznek a megjelenéshez. Ha például valakinek az arcán túl sok anyag van, az szintén taszító tud lenni.

A haj stílusának passzolnia kell a ruhához, pl igazán kócos haj nem áll jól egy estélyi ruhához, de pl egy metálos felszereléshez kifejezetten jó.

És ha már ennyire részletekbe menően írok: a cipő! Nem szeretem a magassarkú cipőket. Persze a normális magassarkú oké, de ez a 10centis brutális dolog... Persze van amihez jól áll, van amihez kell, de jobban szeretem ha a lány kicsi marad, és kényelmes cipőben jár.

25/F

2022. szept. 9. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!