Lányok, nálatok előfordulhat ilyen szituáció? (kifejtés lent)
Egy kávézóban megláttok egy szimpatikusnak tűnő srácot, ahogy egyedül ül egy asztalnál és olvas, ti pedig leszólítjátok, hogy ismerkedést kezdeményezzetek vele. Meglépnétek ilyet, vagy inkább nem akarnátok zavarni?
Vagy épp ellenkezőleg: ha ti ülnétek egyedül egy kávézóban, adnátok esélyt valakinek, ha ismerkedni szeretne és szimpatikusnak tűnik elsőre?
Ha a korotokat feltüntetitek a válaszotok végén, azt megköszönöm 🙂
Szia. Nekem jól esne ha a lány odajönne mondjuk,kérdés hogy néz ki és mennyire szimpatikus. Az, hogy én odamennék-e az már kétesélyes, mert rossz néven venné nyilván. Tolakodónak hinne szerintem, ez mindig így van. A still az amitől ez függ. Hogyan közelítesz, inkább csak lazán, hogy ne gondoljon rögtön arra hogy bejön neked. Én is odamentem egy nőhöz beszélgetni egy nap, kérdeztem mit csinál, hány éves. Nem vette jó néven az biztos, pláne ha gyűrű van az ujján. Azt is nézd, ha foglalt valaki, már rögtön offol szerintem, bár kitudja.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!