Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Felköltözzek egyedül Pestre?

Felköltözzek egyedül Pestre?

Figyelt kérdés
Várhatóan nyáron végzek az egyetemen vidéken. Gimis korom óta az az álmom, hogy felköltözzek Pestre. Sajnos a baráti társaságom maradna vidéken így egyedül mennék Pestre. Mit gondoltok, megéri így? Egyáltalán tudnék új barátokat, baráti társaságot szerezni?

2022. jan. 1. 23:51
 1/9 anonim válasza:
Én egyedül költöztem Pestre. Ha az elején anyagilag megteheted, hogy egyedül ki tudj venni egy szobát/lakást és szeretnél itt lakni, akkor nem hiszem, hogy a baráti kör miatt kéne otthon maradni. Rengeteg módon lehet kapcsolatot tartani. Amúgy meg ahogy elkezdesz dolgozni, kapcsolatokat teremteni, lesznek barátaid.
2022. jan. 2. 00:20
 2/9 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, írok privátot.
2022. jan. 2. 00:39
 3/9 anonim válasza:
Persze, barátokat itt is fogsz találni bőven. Ha ez az álmod, akkor valósítsd meg.😊
2022. jan. 2. 02:21
 4/9 anonim válasza:
Neköltözz
2022. jan. 2. 03:25
 5/9 anonim válasza:
Ha ez a vágyad, csináld! Bár Pest elég szmogos, zsúfolt hely. Én meg inkább valami kisebb helyre, mondjuk Pécsre mennék... De buli sok van, barátkozni lehet. Pl. jöhetsz velünk kosárlabdázni, ha szeretnél.
2022. jan. 2. 03:50
 6/9 anonim válasza:
Én külföldre költöznék a helyedben, ha anyagi szempontból jól akarsz kijönni, és nem mókus keréknek érezni az életet.
2022. jan. 2. 08:31
 7/9 anonim válasza:
Én is egyedül költöztem pestre, igaz voltak gimis haverok akik azóta szintén jöttek.
2022. jan. 2. 11:33
 8/9 anonim válasza:
Igen, ha ez az álmod. Készülj, jó lesz!
2022. jan. 2. 13:04
 9/9 anonim válasza:
Szerintem költözz. A vidékiek úgyis furcsábbak hosszú távon.
2022. jan. 5. 03:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!