Megismerkedtem egy borderline zavaros férfival érdemes folytatni az ismerkedést?
Milyen jól is látszik, hogy aki beteg akár mentálisan, akár fizikálisan az jobb ha leugrik az emeletről, mert semmi keresnivalója az életben.
Szerintem nem akar senki se beteg lenni...
#21-es, valóban. Viszont mindenkinek joga van eldönteni akar-e mentális beteggel bármilyen kapcsolatot.
Akik igennel felelnek rendszerint nem tudják mivel jár ez.
És csak azt veszik észre, hogy őket is lerombolja a beteg mentálisan.
#23-as, látom a szövegértés neked sem megy.
Nyilván lesz olyan, aki elfogadja az állapotod.
Lesz olyan aki tolerálja valamilyen szinten.
De ha kimondjuk ha nem, egy egészséges mentális állapotú ember a legritkább esetben akar maga mellé egy mentális betegséggel küzdő gyenge idegrendszerű társat. Ez van. Választható az opció. Igen vagy nem.
Senki nem mondta, hogy a mentális betegeket lőjjük bele a Dunába.
Csupán hogy -az én személyes tapasztalataimból is kiindulva- nagyon nem jó ötlet ezzel a problémával küzdő társat választani.
Te is leírtad, hogy volt akit tönkretettél.
Nos itt a példa. Ha valaki nem akar fiatalon egy ilyenben részt venni attól még nem rosszabb ember. És nyilván te sem, csak nem várhatod el hogy tolerálja mindenki a betegséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!