Meg tudom valahogy találni?
Figyelt kérdés
Adott egy fénykép, viszont nevet nem tudok. Szeretném megtalálni :) fontos lenne :)2021. dec. 11. 01:25
1/7 anonim válasza:
Muta a fényképet, hátha ismerem :D
Max nem de egy próbát megér
2021. dec. 11. 02:55
2/7 anonim válasza:
Esetleg abból lehetne kiindulni, hogy honnan van a kép, ki készítette, hol készült. Ezekre tudod a választ?
2021. dec. 11. 03:19
3/7 anonim válasza:
Tedd be a google képkeresojébe
2021. dec. 11. 03:55
4/7 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen kérdéseket.. Ha nem akar tőled semmit, akkor nem keres. Miért kell erőltetni? Lehet, hogy már megbánta, hogy képet küldött, esetleg neten ismerkedett.
Velem volt ilyen és zaklatás lett belőle, valamit zsarolás is. Szerencsére a gyerek abbahagyta, mert a következő a feljelentés lett volna..
2021. dec. 11. 10:31
5/7 anonim válasza:
Hát muta a képet, gyakorin kaptam már rengeteg képet, kb felét sikerült megtalálni ezek közül.:)
2021. dec. 11. 10:46
6/7 anonim válasza:
Mutasd :D
2021. dec. 11. 11:47
7/7 A kérdező kommentje:
4es válaszoló, itt semmi képküldés nem volt. Sem zaklatás se semmi. Nem nekem küldte. Ne haragudj, hogy ezt írom és lehet ellenszenves leszek, de ha nem tudod a háttér storyt kérlek ilyet ne írj.
2021. dec. 12. 05:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!