Őszintén? Néha én például belefaradok, amikor a 20. embernek írom le ugyanazt magamról, ráadásul úgy kell kierőszakolni a másikból valami információt. Akivel közös hullámhosszon vagyunk, az jellemzően legalább 100 km-re él tőlem. Akkor a nagyrész kamus, más kort, nevet ad magáról.. Egyre rosszabb..
Személyesen nincs lehetőségem ismerkedni..
Nem nehéz, csak nem szabad, hogy rászorulj erre a tevékenységre.
Ha vannak barátaid, ismerőseid, párod, akkor lesz is még több, mert a saját közösségeik halmaza sok helyen egybeérve metszik egymást és ez lehetőséget biztosít új emberek megismerésére.
Szociális háló nélkül nagyon nehéz ismerkedni.
Nekem személy szerint azért, mert a környezetemben nincsenek olyan emberek, akik hasonló élethelyzetben lennének, mint én. A kolléganőim idősebbek, velük nincs sok közös témánk, nem tudnánk elmenni kávézni vagy sétálni. Már a velem egykorúaknak is van általában gyerekük, én meg nem tudnék még belefolyni a babázós témákba. Bár, nem zavarna, ha bele kellene, csak nem tudom, ilyen nőknek mennyire lenne igénye meg ideje barátkozásra.
Eljárni szórakozóhelyekre nem szoktam, mármint klasszikus bulikba.
A régi barátnőim külföldön élnek, vagy legalábbis az ország másik felében.
Interneten pedig azért nem, mert tapasztalatom szerint a felgyorsult világ itt is megmutatja magát, mindenki rohan, ha két levélváltás után nem egyeznek valamiben, akkor köszönés nélkül lelépnek. Számtalanszor tapasztaltam már ezt is. Ha nem tudom minden nap elkápráztatni őket valami fenomenális sztorival, hogy mit vásároltam, hová utaztam, milyen izgalmas új filmet néztem, milyen flowban volt részem, akkor unalmas vagyok, sőt, üres az életem és már tűnnek is el. Egyfelől kielégíthetetlen az embereknek az információ éhsége, másfelől annyira sietnek, hogy nincs alkalmuk kiélvezni, amit kapnak. Akár társaságot, akár időt. Nincs idejük az embereknek egymásra.
Én munka miatt költöztem el, oda ahol tudtam nincs senkim, de muszáj volt. Próbáltam neten, személyesen kevesebbet, covid miatt nem sok minden van nyitva és amúgy sincsenek nagy szórakozási lehetőségek.
Üdv Zalából 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!