Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok és...

Vannak itt olyan lányok és hölgyek esetleg akik nem tekintenek úgy egy nem binális emberre mint valami ufóra? Lányokhoz vonzódom,születési nemem nő.25 éves vagyok.

Figyelt kérdés
Trollok,incelek kerüljenek.
2021. dec. 10. 08:58
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Ne foglalkozz a negatív válaszolókkal kedves kérdező. Én kicsi korom óta lónak érzem magam, és csak nagyon hosszú terápia után tudtam beilleszkedni a ti társadalmatokba. Az egészséges emberek sose fogják megérteni, hogy mi min megyünk keresztül. Kitartást neked és kívánom, hogy merd megélni minden csacsiságodat, hiszen manapság a deviáns az új normális!! ❤ éljen az önazonosság vesztettség!
2021. dec. 10. 15:39
 22/26 anonim válasza:

Utolsó válaszoló vagyok.

Még mielőbb belekötnél, hogy biztos nem lányok szólnak hozzá a kérdésedhez: én nem szeretném, hogy a nemem alapján skatulyázz be, hisz az úgysem jelent semmit. Úgyhogy nem osztom meg veled, hogy kanca, csődör, esetleg paripa vagyok-e.

2021. dec. 10. 15:43
 23/26 anonim válasza:
Bocsánat hogy megkérdezem, mindenféle poénkodás nélkül - tényleg. De mi az hogy nem binaris? (A kérezőt kérdezem, köszönöm)
2021. dec. 10. 20:16
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem tartja magát egyik nemhez tartozónak sem.pl:ilyenek a nonbinaryk és még ide tartoznak a genderfluidok is.Ők a két nem között váltakoznak.
2021. dec. 10. 22:45
 25/26 anonim válasza:

Nem gondolom, hogy ufó lennél, bár csak felületesen ismerem, mi az a non binary. Úgy szép az élet, hogy senki sem egyforma, miért kéne valakit elítélni azért, mert csak önmaga akar lenni.

L

2021. dec. 11. 19:20
 26/26 anonim válasza:

nem nem bináris vagy, hanem mentálisan beteg. 29/F

nem tekintek rád ufóként.

2021. dec. 13. 23:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!